به گزارش نما، محمدباقر هوشنگی با بیان اینکه سهم فرانشیز مردم در تهیه دارو 30 درصد و سهم پرداختی سازمانهای بیمه گر 70 درصد است، گفت: در مورد داروهای ناباروری نیز سهم فرانشیز مردم به همین میزان است اما قصد داریم به علت بالا بودن هزینههای داروهای ناباروری سهم بیشتری از هزینههای این داروها توسط سازمانهای بیمهگر پرداخت شود.
وی با بیان اینکه داروهای ناباروری کالای لوکس نیستند، اظهارکرد: این داروها کالای لوکس نبوده و جزء نیازهای ضروری دارویی در کشور محسوب میشوند، بنابراین در مورد تامین هزینههای آنها توسط سازمانهای ذیصلاح اتفاق نظر وجود دارد و باید به عنوان یکی دیگر از خدمات درمانی ارائه شده توسط سازمان های بیمهگر تحت پوشش قرار گیرند.
مدیر کل بیمههای سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادامه داد: در حال حاضر باتوجه به هزینههای سنگین داروهای ناباروری در حال مطالعه بر روی میزان بار مالی ایجاد شده هستیم و این امر نیازمند هماهنگی جدی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
به گفته وی نبود آمار دقیق میزان ناباروری در کشور از دیگر مشکلات تحت پوشش قرار گرفتن این اقلام دارویی محسوب شده و باید بر اساس سایر آمارهایی که چندان هم دقیق نیست تعداد افراد نابارور در کشور شناسایی شوند.
هوشنگی در مورد مراحل تحت پوشش قرار گرفتن داروهای ناباروری، خاطرنشان کرد: ابتدا باید بار مالی ایجاد شده توسط این داروها مشخص شود و پس از آنکه دولت تضمین کند که به طور دائم اعتبار تحت پوشش قرار گرفتن این داروها را پرداخت میکند، این موضوع در دستور کار شورای عالی بیمه قرار گرفته و درنهایت به لیست داروهای تحت پوشش سازمانهای بیمهگر برای پرداخت بخشی از هزینه دارویی افراد متقاضی اضافه می شود.
داروهای ناباروری كالای لوكس نیستند
مدیركل بیمههای سلامت وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی از تحت پوشش قرار گرفتن 10 قلم داروی ناباروری در صورت تامین بار مالی آن توسط دولت خبر داد و گفت: با توجه به هزینههای سنگین تحت پوشش قرار گرفتن این داروها در صورتی كه بار مالی آن توسط دولت تامین شود،هزینههای این 10 قلم داروی ناباروری توسط سازمانهای بیمه گرپرداخت میشود.
۱۳۹۲/۹/۲۳