به گزارش نما، دکتر علی شریعتی در گفتوگو با ایسنا، تشخیص بهتر و بیشتر بیماری ام اس را دلیل افزایش آمار مبتلایان به این بیماری طی سالهای اخیر اعلام کرد و افزود: با مراجعه سریعتر به پزشک و تشخیص زودهنگام و مصرف داروهای موثر میتوان از عود و شدت حملات این بیماری تا حدودی کاست.
وی ادامه داد:ام اس یا مولتیل اسکلروزیس، یک بیماری سیستم خود ایمنی است که با درگیری اعصاب مرکزی، علائم گوناگون نورولوژیک را به همراه دارد و از آن جا که این بیماری بیشتر نسل جوان را درگیر میکند و مسایل و مقولات مربوط به جوانان نظیر اشتغال و ازدواج از مهمترین و بزرگترین معضلات و دغدغههای این بیماران به شمار میرود.
شریعتی اظهار کرد: ام اس جزء بیماریهای مزمن و پراسترس طبقهبندی میشود و عواملی که این بیماری را پراسترس میسازد شامل سن شروع بیماری در جوانی و میانسالی، ترس از درد و ناتوانی، غیر قابل پیشبینی بودن حملات، هزینهها و تغییر در شیوه زندگی است و با توجه به آن که استرس بر این بیماری و کیفیت زندگی مبتلایان بسیار تاثیرگذار است کنترل آن لازم و ضروری به نظر میرسد.
وی با بیان این که این بیماری واگیر ندارد، تصریح کرد: اختلالات بنیایی نظیر تاری دید، دوبینی، احساس مورمور شدن، اختلال در بلع و تکلم، گرفتگی عضو، اختلال حسی حرکتی و جنسی، تکرر ادرار، یبوست، مشکلات عاطفی و خستگی جزء علائم و نشانههای این بیماری محسوب میشود.
عوامل ابتلا به بیماری ام اس
رئیس هئیت مدیره انجمن ام اس خراسان شمالی گفت: كمبود ویتامین D3 و استرس مهمترین دلایل بروز ام اس شناخته شدهاند.
۱۳۹۲/۹/۲۳