نسخه چاپی

پیشنهاد ایران به سازمان ملل امری پسنیدیده ، بسیار خوب و به جا بود

عکس خبري - پيشنهاد ايران به سازمان ملل امري پسنيديده ، بسيار خوب و به جا بود

كوثری قطعنامه پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران با موضوع 'جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی گری' به سازمان ملل را امری پسنیدیده و تاثیرگذار در جامعه جهانی عنوان كرد و گفت: امیدوارم این موضوع هر چه سریعتر در سراسر جهان عملیاتی شود

به گزارش نما، کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی پبشنهاد ریئس جمهور کشورمان در سازمان ملل مبنی بر "جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی گری " که به قطعنامه این سازمان تبدیل شد را امری پسندیده عنوان کرد و گفت: این پیشنهاد کار بسیارخوبی بود که در نهایت به قطعنامه سازمان ملل تبدیل شد.
اسماعیل کوثری در ادامه این گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت، به موضوع پایبندی جامعه جهانی به این قطعنامه اشاره کرد و گفت: اصل این است که ببینیم کشورهایی که آمده اند و رای داده اند پس از تصویب این قطعنامه چقدر به این موضوع پایبند خواهند بود.
وی افزود: اینکه این موضوع از سوی ایران طرح شد بسیار خوب وبه جاست، اما فکر نمی کنم بتوانیم تغییر در رفتار استکبار جهانی بوجود بیاوریم ولی با این حال تاثیر تصویب این قطع نامه در عرصه بین الملل به نام جمهوری اسلامی ایران ثبت شد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تاکید کرد: بنده امیدوارم این موضوع هر چه سریعتر در سراسر جهان عملیاتی شود .

گفتنی است مجمع عمومی سازمان ملل، هفته گذشته قطعنامه پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران با موضوع "جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی گری" را که پیشنهاد اولیه آن در سخنرانی رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شده بود، با اجماع تصویب کرد.

۱۳۹۲/۱۰/۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...