به گزارش نما؛ دستیار ویژه رییسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی گفته است که ستادهای انتخاباتی حسن روحانی باید از هماکنون فعالیت خود را برای انتخابات مجلس دهم آغاز کنند.
انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی اسفند ۹۴ برگزار میشود و فعالیت نمایندگان مجلس نهم خرداد ۹۴ به پایان میرسد.
جریانهای مختلف سیاسی نیز از ماهها قبل به دنبال برنامهریزی دقیق برای این رخداد مهم در کشور میروند و سعی میکنند بهگونهای عمل کنند که در یکی دو ماه منتهی به انتخابات مجلس، تمام سازوکار انتخاباتی تشکلشان فراهم و لیستشان نیز در تهران و سایر نقاط کشور آماده باشد.
اما ظاهرا این دغدغه برای دولتیها بسیار زودتر از مابقی احزاب و تشکلها جدی شده و از هماکنون برخی از درون دولت در پی سازماندهی نیروهای خود برای انتخابات مجلس هستند.
یک نگاه کوتاه به سخنان برخی از مقامات دولتی حسن روحانی که با شعار "تدبیر و امید" و با رنگ انتخاباتی بنفش پیروز انتخابات ریاستجمهوری شد، ما را به این نکته رهنمون میکند که دولت حسن روحانی نگاه ویژهای به این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی دارد و از هماکنون در حال آماده سازی ستادهای انتخاباتی خود برای انتخابات مجلس است.
تمایل دولتیها به فتح بهارستان دهم اولین بار آنجا عیان شد که اکبر ترکان از نزدیکترین چهرهها به حسن روحانی در جریان رای اعتماد مجلس به کابینه روحانی طی یاداشتی در روزنامه شرق گفته بود که "در صورت نزدیک نبودن نظرات نمایندگان مردم با نظرات آقای روحانی، مردم در دور بعدی به آنها رأی نخواهند داد."
حالا اما حجتالاسلام علی یونسی دستیار رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای مذهبی با صراحت بیشتری از خیز دولت برای تصاحب کرسیهای مجلس سخن میگوید. وی شب گذشته و پیش از ترک زاهدان به تهران در جمع خبرنگاران با تاکید بر بهروز بودن ستادهای انتخاباتی حسن روحانی، اظهار داشت: این ستادها بعد از انتخابات ریاست جمهوری راکد شده بود که در این سفر تاکید کردم این به زیان دولت است و فعالان سیاسی و اجتماعی باید فعال و به روز باشند.
یونسی تاکید کرده که ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاست جمهوری نه تنها باید منسجم باشند، بلکه از هم اکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.
دخالت دولت در انتخابات، از موضوعاتی است که همواره مورد انتقاد بوده است و از احزاب گرفته تا نمایندگان مجلس، در برابر ورود دولتها به انتخابات مجلس موضعگیری کردهاند.
آخرین نمونه از این دست، واکنش تند نمایندگان مجلس هشتم و احزاب و تشکلها به تحرکات انتخاباتی احمدینژاد در آستانه انتخابات مجلس نهم بود. رییسجمهور سابق در ماههای منتهی به اسفند ۹۰ با حضور و سخنرانی در همایش "مشاوران جوان" شائبه خیز دولتش برای در اختیار گرفتن صندلیهای سبز بهارستان را به وجود آورد و انتقادات نمایندگان آن دوره و تشکلهای حاضر در رقابتهای انتخاباتی را برانگیخت.
حال باید منتظر ماند و دید با جدی تر شدن احتمالی فعالیتهای انتخاباتی دولت، سیاسیون، احزاب و نمایندگان مجلس نهم چگونه در مقابل این رویکرد دولت موضعگیری میکنند.
ستادهای انتخاباتی روحانی تغییر كاربری میدهند؟
جریانهای مختلف سیاسی نیز از ماهها قبل به دنبال برنامهریزی دقیق برای این رخداد مهم در كشور میروند و سعی میكنند بهگونهای عمل كنند كه در یكی دو ماه منتهی به انتخابات مجلس، تمام سازوكار انتخاباتی تشكلشان فراهم و لیستشان نیز در تهران و سایر نقاط كشور آماده باشد.
۱۳۹۲/۱۰/۱