به گزارش نما به نقل از ایسنا: رییس جمهور فرانسه گفت که در دیدار امروزش با ملک عبدالله پادشاه عربستان مساله هستهیی ایران و راه حل سیاسی در سوریه را مورد بررسی قرار خواهد داد.
فرانسوا اولاند در گفتوگو با روزنامهی الحیات چاپ لندن با بیان این که در این دیدار مساله هستهیی ایران و سوریه بررسی خواهد شد، ادامه داد که باید از مهلت (موجود) در توافق موقت میان ایران و 1+5 برای تعلیق برنامهی هستهای ایران به منظور ایجاد توافقی کامل همراه با همه تضمینها استفاده کرد.
وی در ادامه از ایران خواست تا نقش سازندهای در حل مساله سوریه ایفا کرده و محتوای بیانیه ژنو یک درخصوص انتقال سیاسی در سوریه را بپذیرد.
درخواست اولاند از ایران
رییس جمهور فرانسه از ایران خواست تا نقش سازندهای در حل مساله سوریه ایفا كرده و محتوای بیانیه ژنو یك درخصوص انتقال سیاسی در سوریه را بپذیرد.
۱۳۹۲/۱۰/۸