به گزارش نما، سعید اوحدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ، در این باره گفت: در اوایل آزاد شدن نقل وانتقال فیشهای حج عمره قیمت آن تا 3 میلیون تومان هم رسید ، ولی امروز با تمهیداتی که داشتیم صد درصد قیمتها کاهش پیدا کرده است.
وی در ادامه افزود: هم اکنون قیمت آزاد فیش عمره یک میلیون و 700 هزار تومان و مبلغی که در بانک وجود دارد یک میلیون و 200 هزار تومان است که قیمت از این هم پایینتر خواهد آمد به دلیل ظرفیتی که برای اعزام بر زائر اعلام شد.
اوحدی تصریح کرد: سازمان حج و زیارت تمهیداتی نیز در شهرهای درجه یک و دو پیشبینی کرده که اگر متقاضیانی برای نقل وانتقال فیش وجود دارد دیگر نیازی به واسطه نباشد و مطمئن هستیم در دوم بهمنماه نقل و انتقال فیش پایین آید.
وی خاطرنشان کرد: توصیه جدی به زائرینی که مشتاق به تشرف هستند و فیش ندارند به دفاتر کارگزاری که سازمان حج و زیارت تعیین کرده مراجعه و از مجاری قانونی اقدام کنند تا به دام افراد سودجو نیفتند و امسال 70درصد افزایش عمره داشتیم که مرحله دوم در دوم بهمن به ظرفیت 450 هزار نفر برای عزیزان زائر اعلام خواهد شد.
كاهش صد درصدی فیشهای حج عمره
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با تمهیداتی كه بعثه مقام معظم رهبری و سازان حج و زیارت پیشبینی كرده فضای دلالی نقل و انتقال فیشهای عمره برطرف شده است.
۱۳۹۲/۱۰/۱۵
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)