به گزارش نما به نقل از مهر ، روزنامه های امروز در لابلای اخبار و گزارش های خود مطالب جالبی دارند که مطالعه آنها میتواند برای مخاطبان جذاب باشد.
روایت نادران از توافق پنهانی حامیان دولت و حامیان لاریجانی در مجلس هشتم
روزنامه جوان در گفت وگویی با الیاس نادران به تحلیل عملکرد هیات رئیسه مجلس هشتم پرداخته است. نادران در این گفت وگو گفته که ریاست لاریجانی بر مجلس هشتم حاصل توافقات پنهانی بین دوستان لاریجانی و نمایندگان رایحه خوش خدمت بود که بعد به عنوان فراکسیون انقلاب اسلامی معرفی شدند و امروز هم به عنوان بخش قابل توجهی از جبهه پایداری فعالیت می کنند. او به اختلافات دولت و مجلس در دوره هفتم مجلس و دوره نهم ریاست جمهوری اشاره کرده و گفته است: این افراد با تحلیل نادرست گمان می کردند که تغییر ریاست مجلس برخی از مشکلات را حل میکند. نادران درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس نهم هم گفته است که باید صبر کنیم تا نمایندگان به صورت کامل انتخاب بشوند البته باید ببینیم دوستانی که از جبهه پایداری وارد مجلس می شوند دچار همان مسیر سابقشان می شوند یا خیر؟
هجوم 60 هزار ایرانی به صفحه فیس بوک ملک عبدالله
روزنامه هفت صبح تیتر یک امروز خود را به یک جنیش ایرانی در روز ملی خلیج فارس در صفحه فیس بوک اختصاص داده و نوشته است: یک ایرانی صفحه هواداران! ملک عبدالله پادشاه عربستان را پیدا کرده و با نزدیک شدن به روز ملی خلیج فارس در یک فراخوان عمومی که خیلی هم سریع فراگیر شد از همه فعالان ایرانی این شبکه اجتماعی درخواست کرده که دسته جمعی به این صفحه بروند و هر کدام با کامنت های شخصی و ادبیات مخصوص به خودشان به پادشاه عربستان بفهمانند که نام خلیج فارس همیشه فارس است. این حرکت از ساعت 23 جمعه آغاز شده و در کمتر از 24 ساعت 60 هزار کاربر ایرانی ملک عبدالله را مورد لطف بی پایان خود قرار دادند و به دو زبان فارسی و انگلیسی از نام خلیج فارس در صفحه شخصی پادشاه عربستان دفاع کرده اند.
بازگشت فرهادی به ایران برای همدلی با افغان ها
روزنامه شرق نیز در گزارشی نوشت که اصغر فرهادی کارگردان اسکاری کشورمان به زودی برای همدلی با مهاجران افغان مقیم ایران به کشور سفر خواهد کرد. این روزنامه نوشته که فرهادی در واکنش به برخی اخبار رفتارهای ناشایست اخیر با مهاجران افغان، برآن شده است تا چند روزی به کشور بازگردد و با نمایش فیلمش و برگزاری جلسات نقد و بررسی در میان مهاجران افغان، همدلی خود را با آنان اعلام کند. فرهادی در روزهای 22 و 23 اردیبهشت در جمعی متشکل از شهروندان ایرانی و شهروندان مهاجر افغان پس از نمایش فیلم آخرش با آنان به گفت وگو خواهد نشست.
منتخبی که پس از 5 بار رد صلاحیت نماینده شد
روزنامه تهران امروز در ستون «چه خبر» نوشته است یکی از منتخبان مجلس نهم که خود را برای ورود به صحن سبز بهارستان آماده می کند در دور سوم مجلس، نماینده بوده است اما در دور چهارم که از همان حوزه رای آورده بود به دلیل رد اعتبارنامه اش از سوی نمایندگان جواز ورود به مجلس را پیدا نکرده است و اکنون در کمال تعجب پس از چهار دوره تائید صلاحیت شده و به مجلس بازگشته است.
یکی ایرانی در میان مدیران ارشد اف بی آی
تهران امروز در خبر دیگری نوشته است که اخیر خبر رسیده که یک ایرانی به ریاست بخش مبارزه با سلاح های کشتار جمعی پلیس فدرال آمریکا دست پیدا کرده است. دکتر مجیدی درجه دکترای خود را از دانشگاه ایالتی وین به دست آورده است و هم اکنون ریاست بخش مبارزه با سلاح های کشتار جمعی پلیس فدرال آمریکا را بر عهده دارد. مجیدی در سال 1961 در ایران متولد شد و قبل از دوره دبیرستان به همراه خانواده خود به آمریکا مهاجرت کرد.
ریاست لاریجانی زیر سر چه كسانی بود؟
ریاست لاریجانی بر مجلس هشتم حاصل توافقات پنهانی بین دوستان لاریجانی و نمایندگان رایحه خوش خدمت بود كه بعد به عنوان فراكسیون انقلاب اسلامی معرفی شدند و امروز هم به عنوان بخش قابل توجهی از جبهه پایداری فعالیت می كنند.
۱۳۹۱/۲/۱۰