نسخه چاپی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز ۲۲ بهمن

عکس خبري -بيانيه شوراي نگهبان به مناسبت سالروز ?? بهمن

شورای نگهبان به مناسبت فرا رسیدن سالروز ۲۲ بهمن و پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر كرده كه در بخشی از این بیانیه آن آمده است كه حكومت‌های استكباری گمان نمی‌كردند نور انقلاب اسلامی كاخ‌شان را به لرزه درآورد.

به گزارش نما؛ شورای نگهبان به مناسبت فرا رسیدن سالروز 22 بهمن و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر کرده است.م

تن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّهً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ
مردم مسلمان و انقلابی ایران که از دیرباز تشنه عدالت و عزت و سربلندی کشور بودند، از ظلم و جور رژیم ستمشاهی به ستوه آمده و با رهبری حضرت امام خمینی‌(ره) آن بزرگ‌مردِ الهی و با تأسی به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) علیه رژیم وابسته و طاغوتی قیام کردند. قیامی که با جانفشانی و اهدای خون فرزندان این ملت در 22 بهمن‌ماه 1357 بساط رژیم وابسته پهلوی را برچید و دستان خون آلود استکبار جهانی را از میهن اسلامی قطع کرد.
این پیروزی، آغاز یک حرکت عظیم الهی بود که بنیانگذار انقلاب اسلامی همواره نوید آن را می‌داد که در افق آن پرچم توحید در قلل رفیع جهان به اهتزاز درآید. حکومت‌های استکباری که دنیایی ظلمانی را در خیال باطل خود پرورانده و برای سکولاریزه کردن جهان به هر جنایتی دست می‌زدند، هرگز گمان نمی‌کردند که نور انقلاب کبیر اسلامی، به این سرعت جان‌های آزادی‌خواهان و مستضعفان جهان را بیدار کند و سه دهه بعد، کاخ‌ سفاکان مرتجع منطقه را به لرزه درآورد.
اکنون که 35 سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی می‌گذرد، بسیاری از حق‌طلبان و عدالت جویان در اقصی نقاط جهان در جستجوی نور حقیقت عدالت، چشم به ایران اسلامی دوخته‌اند و با گام‌های استوار، مشت‌هایشان را برای درهم شکستن بت‌های شیطانی جاهلیت مدرن و استکبار جهانی گره کرده‌اند.
همزمان عُمّال شیطان بزرگ، با تمام توان و تمسک به زر و زور و تزویر، برای فتنه‌انگیزی در امت اسلامی و ایجاد اختلافات مصنوعی در میان مذاهب اسلامی می‌کوشند تا مرگ خویش را به تأخیر اندازند.
**برخی از ساده‌اندیشان از وعده بزرگ الهی غافل شده‌اند
در این میان برخی از ساده‌اندیشان با فراموش کردن تجربیات گرانسنگ انقلاب اسلامی ایران و مقاومت اسلامی، از وعده بزرگ الهی غافل شده‌اند و پیشرفت و توسعه مادی را تنها در تعامل با استکبار جهانی جستجو می‌کنند. حال آنکه امام خامنه‌ای همچون بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، در رهنمودهایشان، مسیر پیشرفت و تعالی ایران و آحاد امت اسلامی را در توجه به ظرفیت‌های داخلی خود نشان می‌دهند.
شورای نگهبان ضمن گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و با آرزوی پیروزی سایر ملل مظلوم و مستضعف جهان در برابر حاکمان مستبد و ظالم، از ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی دعوت می‌کند با حضور پر شور و شکوه خود در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن ضمن تجدید بیعت با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای، همچون همیشه پیشگام در تلاش برای اهتزاز پرچم عدالت در جهان باشند.

۱۳۹۲/۱۱/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...