به گزارش نما به نقل از ایسنا، سارا امیرجان در نشست «آسیبهای اجتماعی و تربیت فرزندان»، با بیان اینکه خانواده مهمترین رکن هر جامعه محسوب میشود؛ بنابراین آسیب آن به معنای آسیب کل جامعه است.
گفت: امروز اگر طریقه استفاده درست از تکنولوژی را به فرزندان نیاموزیم، ممکن است خطرناک باشد.
وی ادامه داد: والدین باید چگونگی رفتار با نوجوانان را بیاموزند و با آنان رفتاری درست داشته باشند؛ چراکه نوجوانان هیچگاه از نصیحت تأثیر نمیپذیرند رفتار ما باید رفتاری دوستانه و دور از نصیحت ها باشد.
این روانشناس و مشاور خانواده خاطرنشان کرد: یکی از خصوصیات دیگر نوجوانان این است که علاقه دارند، هر چیزی را خود تجربه کنند و اگر به درستی راهنمایی نشوند، ممکن است مضر باشد.
امیرجان خاطرنشان کرد: امروز خطرات زیادی نوجوانان و جوانان را تهدید میکند و اگر خانوادهها آموزش نبینند و از این خطرها آگاه نباشند، ممکن است فرزندشان مورد آسیب قرار گیرد.
وی افزود: بیشترین آسیبهایی که دشمن برایش برنامهریزی کرده در فضای مجازی طراحی شده است.
این روانشناس و مشاور خانواده گفت: امروز با وجود جنگ نرم خانوادهها باید با دقت بیشتری با فرزندان خود رفتار کنند و همچنین دقت بیشتری در رفتارها و دوستان آنها داشته باشند.
ایمان و اخلاق در فرهنگ دینی ملاک انتخاب همسر است
یک کارشناس روانشناسی گفت: مهمترین ملاک در فرهنگ دینی برای انتخاب همسر ایمان و اخلاق است.
لیلا قیاسی در نشستی با موضوع «افزایش جمعیت» و شعار «فرزند بیشتر برکت بیشتر» اظهارکرد: ازدواج هسته اولیه ایجاد خانواده و به نوبه خود، سنگ بنای جامعه انسانی است.
وی افزود: ازدواج زمینه ساز مطلوبترین فرصت برای زیباترین تلاقی چشمها، گیراترین تبادل کلامها، تجلی متعالی ارزشها و محبوبترین کانون نزد خالق متعال است.
این کارشناس روانشناسی بیان کرد: پیامبر (ص) فرموده اند«هیچ کانونی در اسلام بر پا نشده است که نزد خداوند از کانون ازدواج محبوبتر و عزیزتر باشد».
قیاسی خاطرنشان کرد: ازدواج علاوه بر آرامش روانی و ارضای غریزه جنسی، تعهد و تکامل اجتماعی را در پی داشته و زمینه ساز بروز استعدادها و توانمندیهای نهفته درونی میشود.
وی عنوان کرد: بعد از ازدواج شخصیت انسان تبدیل به یک شخصیت اجتماعی میشود و خود را مسئول حفظ همسر و آبروی خانواده و تأمین وسایل زندگی فرزندان آینده میبیند به همین دلیل تمام ابتکار و استعداد خود را به کار میگیرد و از ظرفیتهای موجود خود کمال استفاده را میبرد و به بالندگی بیشتری نایل میشود.
این کارشناس روانشناسی تصریح کرد: تأخیر در ازدواج از سنین جوانی، که سن نیاز به همسر است، موجب مشکلات روانی و عاطفی در فرد میشود، زیرا در این مقطع زندگی، نیازهای عاطفی و جنسی در هر فردی فعال است و توان کافی در او وجود دارد.
قیاسی اضافه کرد: اگر این نیاز به طور صحیح ارضا نشود، یا باید سرکوب شود و یا به شیوهای نامناسب و ناهنجار تأمین شود که در هر صورت موجب احساس گناه شده و به عزت نفس فرد آسیب میرساند.
وی گفت: از مزایای مهم ازدواج، قرار گرفتن در ولایت و حمایت خداوند، به خشم آمدن شیطان، حفظ و کامل شدن ایمان جوانان، مضاعف شدن ثواب عبادت، زیاد شدن روزی و... است.
نوجوانان را نصیحت نكنید!
یك روانشناس و مشاور خانواده گفت: نوجوانان هیچگاه از نصیحت تأثیر نمی پذیرند.
۱۳۹۲/۱۱/۲۹