نسخه چاپی

۹۰ برجك مرزی در جنوب سیستان و بلوچستان ساخته می شود

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: با ساخت 90 برجك مرزی در طول شش ماه آینده در جنوب سیستان و بلوچستان تمام سنگرهای موقت مرزی به نقاط ثابت تبدیل می شود.

به گزارش نما سردار ˈاسماعیل احمدی مقدمˈ روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان افزود: با توجه به حمایت خوب دکتر روحانی از ارتقای سطح امنیت عمومی، دولت در تامین منابع برای ساخت این استحکامات مرزی کمک خواهد کرد.

وی با تاکید بر حمایت بسیار خوب دولت یازدهم در حوزه امنیت عمومی گفت: دولت از تمام منابع در اختیار خود برای کمک و همیاری با نیروی انتظامی دریغ نکرده است و هیچ احساس خلا و ناهماهنگی در این زمینه وجود ندارد.

وی با ابراز خرسندی از روند روبه بهبود شاخص های امنیتی سیستان و بلوچستان نسبت به سال های گذشته گفت: شاخص های امنیتی این استان در بخش های مختلف از جمله مقابله با تجاوز مرزی، قاچاق کالا و مواد مخدر، مقابله با تروریست، آدم ربایی و گروگانگیری، قتل، نزاع، درگیری و سرقت از متوسط های کشور در وضعیت بهتری قرار دارد.

او افزود: روند امنیت در سال های اخیر در استان همواره رو به بهبود بوده است اما در یک سال اخیر بقایای گروهک ترویستی مجددا با تحریک سرویس های بیگانه فعال شده و با بهره گیری از خاک کشور همسایه حوادثی را در مرز استان آفریده اند اگر این حادثه ها نبود سیستان و بلوچستان از امن ترین استان های کشور شناخته می شد.

فرمانده ناجا اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش های نیروی انتظامی، حضور قدرتمند سپاه، بسیج، حمایت دستگاه های اطلاعاتی و قضایی، بخش دیپلماسی و مجموعه اعضای شورای تامین استان تصمیمات خوب و قابل توجهی اتخاذ شده که سفر اینجانب به سیستان و بلوچستان به همین علت است.

سردار احمدی مقدم با اشاره به نتایج سفر به سیستان و بلوچستان و بازدید از مرزهای جنوبی این استان گفت: تلاش بر این است با مشارکت قوی تر سپاه و بسیج در تکمیل انسداد مرز و تقسیم کار بهتر، حداکثر تا پایان نیمه نخست سال ۹۳ استقرار نیروها در مرزهای جنوب استان تکمیل شود.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ کیلومتر از مرز سیستان و بلوچستان فاقد جاده است ادامه داد: تا پایان سال ۹۳ جاده مرزی در این مناطق در سطح حداقلی احداث خواهد شد تا دیگر هیچ نقطه ای از مرزهای این استان دور از حاکمیت نظام نباشد.

وی گفت: مجموعه اقداماتی که برای تقویت امنیت داخلی از سوی نیروی انتظامی، سپاه، وزارت اطلاعات، دستگاه قضایی و مجموعه وزارت کشور در حال انجام است شرایط را در سطح استان سیستان و بلوچستان و مناطق شرقی کشور تا سال آینده بهبود خواهد بخشید.

سردار احمدی مقدم در خصوص آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده، افزود: متاسفانه سابقه کار در شرق کشور نشان می دهد که گروهک تروریستی و اشرار منطقه دارای منطق خاصی نیستند و یک رفتار خشن به دور از عقل و منطق دارند و اغلب دست های خارجی آنان را هدایت و تحریک می کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به تلاش همه مسوولان در کشور برای آزادی پنج مرزبان ربوده شده و همچنین فشار وارد شده به پاکستان و قول هایی که مقام های آن کشور داده اند پیش بینی می شود فضا برای فعالیت گروهک ترویستی در استفاده از خاک همسایه تنگ تر شود.

وی گفت: تلاش ها تا آزادی مرزبانان ربوده شده ادامه خواهد داشت و امیدواریم شاهد آزادی آنان باشیم، گرچه فعلا قابل پیش بینی نیست زیرا تروریست هایی که با آنان روبرو هستیم منطق درستی را پیگیری نمی کنند.

وی با بیان اینکه این تروریست ها هر چیزی را ممکن است بهانه قرار دهند و هر درخواست نامربوطی داشته باشند گفت: اگر آنان توقع دارند با در دست گرفتن چند گروگان جمهوری اسلامی اقدامات خود را به منظور تامین امنیت در شرق کشور و مبارزه با گروهک های ترویستی تعطیل کنند تلاش شان بیهوده است.

وی افزود: دستگاه های دست اندکار جمهوری اسلامی ایران به طور قطع مبارزه بی امان خود را در مناطق شرق کشور با گروهک تروریستی و اشرار با شدت بیشتر ادامه خواهد داد و همه تلاش ها بر این است با روش های مختلف بتوانیم گروهک را وادار کنیم این گروگان ها را آزاد کنند.

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه سربازان بخشی از توان نیروی انتظامی هستند، گفت: اساسا امکان به کاری گیری سربازان در برخی حوزه های نیروی انتظامی از جمله آگاهی، اطلاعات، مبارزه با مواد مخدر و پلیس فتا وجود ندارد لذا طبیعی است که در مرزبانی حضور سربازان بیش از سایر بخش های نیروی انتظامی قابل مشاهده باشد.

سردار احمدی مقدم اضافه کرد: یکی از مشکلات نیروی انتظامی این است که به دلیل کمبود نیرو مجبور به استفاده از نیروهای وظیفه در مرزهای کشور است و نیروهای وظیفه نیز با شوق و تلاش زحمت می کشند اما مدت زمان آموزش آنان کوتاه است و تجربیاتی که در این زمان کوتاه به دست می آورند برای انجام برخی ماموریت ها کفایت نمی کند.

وی تاکید کرد: تلاش بر این است شرایط را برای سربازان بهینه کنیم و نیروهای سپاهی و بسیجی در مرزها حضور پر رنگ تری نسبت به سابق خواهند داشت تا این خلاها تا حد ممکن ترمیم شود.

وی گفت: جمهوری اسلامی از همه ظرفیت ها برای تامین امنیت مرزهای کشور و آزادی مرزبانان ربوده شده استفاده می کند و نهایتا طبق قراردادهای امنیتی اگر بی عملی و بی توجهی از سوی کشورهای همسایه مشاهده کند به خود اجازه می دهد که اشرار را در آن سوی مرزها نیز تعقیب کند.

وی با اشاره به تامین امکانات رفاهی برای کارکنان انتظامی گفت: امکاناتی رفاهی که امروز در سیستان و بلوچستان برای نیروهای انتظامی و مرزبانی وجود دارد با توجه به مشکلات حاکم بر کشور نسبت به گذشته قابل مقایسه نیست و هیچ وقت حقوق و مزایای نیروهای مرزبانی و انتظامی استان یک ریال عقب نیافتاده است.

وی افزود: تلاش داریم در صورت تامین بودجه های مرزی به مرور تا سه سال آینده واحدهای مرزی با حداقل امکانات رفاهی در تمام نقاط مرزی جنوب سیستان و بلوچستان مستقر شود.

وی ابراز امیدواری کرد تا اشرار دخیل در ربوده شدن مرزبانان جنوب سیستان و بلوچستان دست به اقدام ناشایستی نسبت به مرزبانان نزنند زیرا خودشان شهروندان ایرانی هستند و روزی می خواهند در کشور زندگی کنند از این رو باید امکان بازگشت خود به آغوش جامعه را از بین نبرند.

سردار احمدی مقدم در خصوص دیوار امنیتی داخل دریاچه هامون گفت: به مرزبانی ابلاغ شده اگر آب از رودخانه هیرمند وارد هامون شد دژ مرزی، مانعی برای ورود آب به بخش جنوبی دریاچه هامون نباشد

۱۳۹۲/۱۲/۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...