به گزارش نما ، محمدنبی حبیبی در نشست خبری که صبح برگزار شد، با اشاره به درگذشت حبیبالله عسکراولادی اظهار کرد: ما امسال سه واقعه مهم را در حزب مؤتلفه پشت سر گذاشتیم که اولین آن ارتحال مرحوم عسگراولادی بود و بعد از آن ارتحال مرحوم پرورش را داشتیم که در زمان دبیرکلی مرحوم عسگراولادی قائم مقامی این حزب را عهدهدار بودند.
وی با بیان اینکه "اخیراً نیز ما یکی دیگر از یارانمان را مرحوم حاجی حیدری را نیز از دست دادیم که جای ایشان نیز در بین ما خالی است"، افزود: در حال حاضر حزب مؤتلفه همان راهی که مرحوم عسگراولادی با تدبیر طراحی کرده بود را طی میکند.
حبیبی با مورد توجه قرار دادن مباحث اقتصادی یک کشور، اظهار کرد: ما در این زمینه نظرات مختلفی را اعلام کردیم و معتقدیم اگر بودجهنویسی در کشور با رعایت همه جوانب مهم مرتبط با بودجه شکل بگیرد مشکلات اقتصادی ما روز به روز کمتر خواهد شد و ما در این راستا تذکراتی را نیز به دولت ارائه کردیم که برخی از این تذکرات ما مورد توجه ما قرار گرفت و برخی دیگر نیز مورد توجه قرار نگرفت.
حبیبی خاطرنشان کرد: نفس بودجه کشور میتواند مشکلات سوئی را برای موضوعات اقتصادی داشته باشد و بهترین راه برای بودجه در ماده 53 قانون اساسی آمده است.
وی همچنین با بیان اینکه "معتقدیم شرکتهای دولتی حیات خلوتهای دولت هستند و عدم واریز درآمدهای دولت بویژه از طریق شرکتهای دولتی دست بازی را دور از چشم مجلس برای دولتیها فراهم میکند که این موضوع رابطه قانونی خاصی نیز ندارد"، در ادامه یکی از مشکلات کسر بودجه را عدم واریز بودجه شرکتهای دولتی به خزانه دانست و اظهار کرد: اخیرا اقداماتی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس برای شرکت نفت در حال برنامهریزی است و قرار است اساسنامهای برای این شرکت توسط مرکز پژوهشهای مجلس طراحی و تصویب شود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه این نشست خبری با مد نظر قرار دادن برخی اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: این وزارتخانه نمیتواند در قضایای مختلف اعلام بیطرفی کند. اینکه برخی مواقع گفته میشود تقسیم کردن هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی کار بیمعنایی است، باعث تعجب است. ما در این مورد موضعگیری کردیم و گفتیم که مثلا ما میتوانیم شهید آوینی را مورد پسند هالیوود قرار بدهیم؟ اگر اینطور نیست تقسیمبندی هنرمند ارزشی و غیر ارزشی از داعیههای ماست.
حبیبی در ادامه در برابر پرسش خبرنگاری درباره توطئههای بوجود آمده پس از انقلاب اسلامی، پاسخ داد: توطئههای فراوانی از اول انقلاب با قصد براندازی شکل گرفتهاند چنانچه در 18 تیر سال 78 توسعه خیابانی شکل گرفت و در ادامه در 13 تیر ماه همین سال مردم به صورت خودجوش به کف خیابانها آمدند و اظهار کردند که برای خنثی کردن این توطئهها از هیچ اقدامی ابایی نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه "البته سخنران 23 تیرماه در آن سال آقای روحانی رئیسجمهور فعلی بودند که ما دعا میکنیم مواضع ایشان همان مواضع آن سال باقی مانده باشد"، افزود: توطئه بعدی در فتنه 88 به بهانه انتخابات شکل گرفت که البته مردم در 9 دی ماه آن سال با حضور دهها میلیونی دراکثر نقاط کشور پاسخ محکمی به سران فتنه 88 و کسانی که با قصد براندازی به میدان آمده بودند، دادند.
حبیبی ادامه داد: چند ماهی است که عدهای جو را برای کارهای خلافی که در گذشته انجام می دادند مساعد میبینند و میخواهند سعی کنند صورت مساله فتنه سال 88 را پاک کنند. یکی از اینها نیز گفته بود که از کارهایی که انجام شده صرف نظر کنند و بحث طلبکاری را مطرح کرده بود. در حالی که اینها باید بدانند مردم در دفاع از انقلاب مصمم هستند.
وی با بیان اینکه "با مدیریت مقام معظم رهبری و با حضور بیدریغ مردم بویژه در روز 9 دی بسیاری از توطئهها با لطف خداوند خنثی شد"، گفت: اخیرا فعالیتهایی برای سخنرانی یکی از افراد در همدان انجام شد که من لازم میدانم از مردم همدان و استاندار این شهر همچنین مراجع به خاطر واکنش نسبت به این سخنان تشکر کنند. تا زمانی که ما برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی پای میفشاریم باید بدانیم توطئهها تمام شدنی نیست و به همین دلیل آمادگیها در مقابل توطئهها باید ادامه پیدا کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه درباره موضع تشکل متبوعش درباره اقتصاد مقاومتی، تاکید کرد: اگر بتوانیم دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جایگاه سیاستگذاری برنامهریزی و نظارت و کنترل قرار دهیم و کار را برای اجرا به دست مردم بسپاریم در واقع این یک موضوع مهم سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که خود به خود به تحقق نزدیک میشود.
وی در ادامه با مورد توجه قرار دادن بحث ضرورت اهمیت و ظرفیتهای داخلی در کشور اظهار کرد: این که یک عده تصور کردند اگر ما با غرب سازش نکنیم به حل مشکلات اقتصادی نائل نمیشویم، این نگاهی است که درست مقابل تفکر انقلاب اسلامی قرار دارد. ما باید به خویشتن اتکا داشته باشیم و البته این موضوع به هیچ وجه به معنی قطع رابطه با بیرون از کشور نیست.
حبیبی خاطرنشان کرد: نقش تحریمها در اقتصاد ما بین 20 تا 25 درصد است و ما با تغییر روشهای مدیریت و استفاده از دیگر ظرفیتها میتوانیم مشکلاتمان را در امر اقتصاد حل کنیم و این که در کشور شایع کنند که ما جز با سازش با غرب نمیتوانیم مشکلات اقتصادیمان را حل کنیم باید بدانیم که این خود از ابتکارات این کشورهاست.
در ادامه خبرنگاری از حبیبی درباره تاکید مرحوم عسگراولادی درباره رفع حصر میرحسین موسوی و حجتالاسلام والمسلمین کروبی در وصیتنامهاش پرسید که دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ گفت: آقای عسگراولادی در وصیتنامهشان به این موضوع هیچ اشارهای نداشتند و من نمیدانم چنین موضوعی از کجا شایعه شده است در حالی که آقای عسگراولادی حتی به طور شفاهی هم این موضوع را مطرح نکرده بودند.
وی ادامه داد: ایشان زمانی از حیثیت چند ده سالهشان استفاده کردند و گفتند به اینها سران فتنه نگویید و بحث مفتون پیش آمد که این هم به معنی سران فتنه است. حتی از ایشان پرسیده بودند که نظام از این موضوع صرف نظر کند که آقای عسگراولادی پاسخ داده بودند من وارد این مقوله نمیشوم چرا که این موضوع مربوط به تشخیص قوه قضائیه است.
وی با بیان اینکه "آقای عسگراولادی ریشه اصلی فتنه را خارج از کشور اعلام کردند و مقام معظم رهبری نیز فرمودند که ریشه اصلی فتنه خارج از کشور است و دیگران اینها را به دام انداختند"، اظهار کرد: آقای عسگراولادی حتی در جلسات خصوصی که در محضرشان بودیم به بحث رفع حصر اشاره نکردند.
حبیبی در ادامه درباره بحث آشتی ملی با توجه به سخنان رئیسجمهور که مورد سوال یکی از خبرنگاران حاضر در این نشست بود، اظهار کرد: وقتی از شعار آشتی ملی دم میزنیم، باید نزاع و قهر داخلی نیز وجود داشته باشد. قهر ملی هم جایی است که صفبندی شده باشد. از این موضوع نیز برخی سوءاستفاده کردند تا صورت مساله تضاد بین انقلاب و ضد انقلابها را تغییر دهند. معتقدیم طرح موضوعات آشتی ملی مشکوک است.
نظر حبیبی درباره نقش تحریم ها در اقتصاد
چند ماهی است كه عدهای جو را برای كارهای خلافی كه در گذشته انجام می دادند مساعد میبینند و میخواهند سعی كنند صورت مساله فتنه سال 88 را پاك كنند. یكی از اینها نیز گفته بود كه از كارهایی كه انجام شده صرف نظر كنند و بحث طلبكاری را مطرح كرده بود. در حالی كه اینها باید بدانند مردم در دفاع از انقلاب مصمم هستند.
۱۳۹۲/۱۲/۱۳