به گزارش نما به نقل از بولتن نیوز، سرهنگ علی کرم بازیان از کشف 49 کیلو و 860 گرم ماده مخدر تریاک در عملیات مشترک ماموران پلیس کلانتریهای 11 و 12 و پلیس مبارزه با موادمخدر این شهرستان خبر داد.
وی اظهارکرد: در پی گزارشهای واصله مبنی بر اینکه قاچاقچی فراری موادمخدر به هویت معلوم در حین انتقال محموله موادمخدر با یکدستگاه خودروی زانتیا، در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان واژگون شده بود، ماموران برای بررسی موضوع وارد عمل شدند و عملکرد این باند مخوف را زیر نظر گرفتند.
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران خاطر نشان کرد: پس از انتقال سریع این محموله به وسیله یکدستگاه خودروی پژو پارس دیگر و مخفیکردن آن در مخفیگاه یکی از افراد قاچاقچی، ماموران با هماهنگی قضایی وارد عمل شدند و در بازرسی از خودروی پژو پارس محموله 49 کیلو و 860 گرمی تریاک را کشف و ضبط کردند.
منبع: ایسنا
خودروی تریاكی واژگون شد!
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران از كشف محموله مخدر تریاك خبر داد و گفت: در پی واژگونی خودروی حامل موادمخدر و انتقال این محموله در مخفیگاه یكی از قاچاقچیان، دو نفر در همین راستا دستگیر شدند.
۱۳۹۲/۱۲/۱۹
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)