به گزارش نما به نقل از ایسنا، نیلوفر حیدری درباره تغذیه در سفرهای نوروزی، اظهار کرد: در طول سفر به رستورانهای معتبر که اصول بهداشتی درآنها رعایت شده مراجعه کنید.
وی افزود: وضعیت بهداشت سالن، دستشوییها، کارگران و ... تا حدی میتواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات پاستوریزه دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.
وی افزود: در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات بنوشید. بهتر است از آبهای بسته بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده کنید.
حیدری عنوان کرد: برای برطرف شدن نیاز بدن به مایعات آب بهترین نوشیدنی است، همچنین توصیه میشود تا حد امکان از مصرف آبمیوههای مصنوعی و نوشابههای گازدار پرهیز شود.
حیدری ادامه داد: به منظور جلوگیری از یبوست از میوهها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کنید.
این کارشناس تغذیه تاکید کرد: به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده کنید. تا حد امکان از مصرف سوسیس، کالباس و ساندویچ های آماده پرهیز کنید.
وی افزود: در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید و در صورت مشاهده برآمدگی و فرورفتگی از مصرف آن ها خودداری کنید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که برای سلامت و تندرستی افراد اهمیت خاصی دارد، گفت: افراد به خصوص کودکان بهتر است در ایام تعطیل شبها زودتر بخوابند تا صبح بتوانند با شادابی از خواب برخیزند و یک صبحانه کامل شامل مقادیر مناسبی نان، شیر، پنیر و گردو مصرف کنند.
حیدری افزود: بهتر است از مصرف مکرر کره، خامه و سرشیر پرهیز شود و برای ایجاد تنوع غذایی در صبحانه از تخم مرغ، خیار، گوجه فرنگی، میوهها و آب میوه طبیعی استفاده کنید.
توصیههای تغذیهای در سفرهای نوروزی
یك كارشناس تغذیه گفت: بهتر است در طول سفر از مصرف سبزیهای خام و سالاد در مكانهای عمومی خودداری شود.
۱۳۹۲/۱۲/۲۶

