نسخه چاپی

عامل گرانی گوجه فرنگی مشخص شد

عکس خبري -عامل گراني گوجه فرنگي مشخص شد

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان درباره افزایش قیمت گوجه فرنگی تاكید كرد: حدود 25 روز قبل خنكی هوا در منطقه جیرفت باعث شد كه تولید گوجه 10 روز عقب بیفتد و به همین دلیل حدود یك هفته‌ای است كه گوچه فرنگی نوبرانه از جیرفت وارد می‌شود، ولی از حدود 10 روز آینده گوجه فرنگی از جیرفت وارد و به میزان وسیعی عرضه خواهد شد و تا سقف هزار تومان در میادین و در مغازه‌ها تا 1300 تومان عرضه خواهد شد.


به گزارش نما حسين مهاجران، رييس اتحاديه ميوه و سبزي فروشان، در گفت و گو با خبرنگار ايسنا، درباره افزايش قيمت گوجه فرنگي گفت: ما چندين مركز توليد گرمسيري براي صيفي‌جات از جمله گوجه فرنگي،‌ سيب زميني، پياز يا هندوانه داريم كه توليد گرمسيري گوجه فرنگي در مناطق گرمسيري ابتدا از چابهار شروع شده و به دزفول ختم مي‌شود و توليد گوجه‌هاي فصلي و در محيط باز از ورامين و كرج شروع مي‌شود.

وي گفت: گوجه فرنگي در جيرفت با وسعت زياد و به ميزان زيادي توليد مي‌شود، چون توليد آن در اين فصل در جاهاي ديگر مقرون به صرفه نيست.

مهاجران ادامه داد: ‌گوجه فرنگي در همه جاي جيرفت به‌عمل نيامده و آنهايي كه اين موضوع را پيش‌بيني كرده بودند، كاشت مناسبي داشتند و توانستند گوجه را توليد كنند و گوجه‌اي كه در حال حاضر در ميدان ميوه و تره بار به قيمت 2900 تومان به فروش مي‌رسد، گوجه كهنوج و اسلام آباد است.

رييس اتحاديه ميوه و سبزي فروشان، گوجه فرنگي 2200 توماني را محصول بوشهر، چابهار و بندر عباس اعلام كرد كه مردم مجبور به خريد آن هستند و گوجه مرغوبي نيست.

وي ادامه داد: گوجه‌اي كه در ميدان ميوه و تره بار به قيمت 2900 به فروش مي‌رود، در مغازه‌ها تا سقف 4000 تومان هم به فروش مي‌رسد.

مهاجران پيش‌بيني كرد كه از 10 روز آينده قيمت گوجه فرنگي در ميدان ميوه و تره بار زير هزار تومان و در مغازه‌ها تا سقف 1300 تومان به فروش خواهد رسيد.

وي گفت: در سال گذشته جيرفتي‌ها به دليل اينكه از گوجه فرنگي آنها استقبال چنداني نشد، امسال بيشتر به سمت سيب زميني روي آورده و سيب زميني كاشتند و اين عامل نيز يكي ديگر از دلايل اين موضوع محسوب مي‌شود.

۱۳۹۱/۲/۱۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...