به گزارش نما ، به نقل از تسنیم، نادر قاضیپور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی را عامل مهمی در حرکت موتور محرک اقتصادی کشور دانست و گفت: به اعتقاد بنده، ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی میتواند مردم، مسئولان و تمامی آحاد جامعه را متوجه توجه به بیش از پیش به مقوله اقتصاد کند، البته باید راهکارهای آن به خوبی تبین شده و تمامی اجزای قوای سهگانه آن را اجرایی و عملیاتی کنند.
وی در ادامه فرهنگسازی بومی و علمی برای تحقق اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و افزود: برای تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی میبایست در وهله اول، اولویتها را شناسایی کرده و براساس آن گامهای اساسی را برداریم، که در این زمینه بنده معتقدم که اولین اولویت در این زمینه، توجه به تولید و فراهم کردن زیرساختهای لازم است، زیرا اگر تولید در کشور رونق گیرد، اشتغال نیز رونق خواهد گرفت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس فرهنگ استفاده از کالا و محصولات داخلی توسط مردم و مسئولان را عاملی مؤثر در تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانست و تأکید کرد: تمامی آحاد جامعه و به خصوص مسئولان دستگاههای اجرایی باید به این نکته توجه داشته باشند که تا زمانی که فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در کشور ما نهادینه نشود، نمیتوان در برابر هرگونه تهدید و تحریم خارجی ایستادگی کرد.
قاضیپور در همین زمینه ادامه اداد: بنابراین لازم است که فرهنگ استفاده از محصولات داخلی در بین مردم و مصرفکنندگان نهادینه شود که رسانهها و دستگاههای فرهنگی نقش بسزایی در این مورد ایفا میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه با مطالعه در بندهای مختلف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به این نتیجه میرسیم که فرهنگ لازمه اقتصاد است، گفت: بنده معتقدم که تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند فرهنگسازی و نیز تبیین فرهنگ استفاده از کالاها و محصولات تولید داخل است. البته در این زمینه استفاده از تجربیات برخی کشورهای آسیایی نیز میتواند برای ما راهگشا باشد.
**فرهنگسازی استفاده از تولیدات داخلی باید از مدارس آغاز شود
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، تصریح کرد: یکی از اقداماتی که میتوان در راستای تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی انجام داد، این است که از طریق مدارس، آموزشهای لازم به دانشآموزان داده شود، زیرا آنها میتوانند فرهنگ خانوادهها را تغییر داده و سمت استفاده از کالاهای داخلی سوق دهند.
قاضیپور در بخش دیگری از سخنانش توجه به اقتصاد دانشبنیان را یکی دیگر از عوامل مؤثر در تحقق اهداف سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانست و خاطر نشان کرد: برای رشد و شکوفایی اقتصاد کشور در چارچوب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی لازم است که به کارآفرینان توجه شده و زمینههای فعالیتهای آنها را در راستای اقتصاد دانشبنیان فراهم کنیم. البته مجلس در این زمینه آمادگی دارد تا هرگونه قوانین لازم را وضع کرده و یا قوانین دست و پا گیر را رفع کند.
اقتصاد مقاومتی بدون فرهنگ استفاده از تولید ملی محقق نمیشود
عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس فرهنگسازی بومی و علمی برای تحقق اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و گفت: برای تحقق اهداف سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی میبایست در وهله اول، اولویتها را شناسایی كنیم.
۱۳۹۳/۱/۱۴