نسخه چاپی

همزمان با نزدیك شدن به آغاز ثبت نام یارانه نقدی؛

سایت رفاهی برای بروزرسانی بسته شد

همزمان با نزدیك شدن به آغاز ثبت نام برای دریافت یارانه نقدی از بیستم فروردین ماه، سامانه refahi.ir از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به منظور بروزرسانی بسته شده است.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، طبق اعلام سازمان هدفمندی یارانه ها قرار است از بیستم فروردین ماه ثبت نام از متقاضیان دریافت یارانه نقدی از طریق سامانه مدیریت حساب خانوار به آدرس اینترنتی www.refahi.ir و همچنین توسط مراکز کمیته امداد، بهزیستی، دفاتر پستی، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها آغاز شود.

با نزدیک شدن به روزهای ثبت نام برای دریافت یارانه نقدی سازمان هدفمندی یارانه‌ها سایت رفاهی را به منظور بروزرسانی و انجام پاره ای از تغییرات مسدود کرده و بناست از سه شنبه ۱۹ فروردین ماه این سایت مجدداً با تغییرات اعمال شده بازگشایی شود.

هم اکنون سازمان هدفمندی یارانه‌ها در حال درج اطلاعات فرم های خوداظهاری و دیگر اطلاعات مربوط به ثبت نام یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها در سامانه مدیریت حساب خانوار است.

البته باید توجه داشت که با توجه به آغاز ثبت نام و افزایش حجم مراجعه به سایت رفاهی و کمبود پهنای باند اینترنتی این احتمال وجود خواهد داشت که سامانه با اختلال همراه شود و مشکلاتی از این دست برای گروهی از مردم بوجود آید.

این درحالی است که روز گذشته معاون وزیر ارتباطات در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم اعلام کرد: "کمبود پهنای باند و ظرفیت پایین سرورها می‌تواند چالش‌های ثبت‌نام متقاضیان دریافت یارانه نقدی از طریق اینترنت باشد اما ما قادریم پهنای باند مورد نیاز واحد متولی اجرا را از ظرفیت ۱۰گیگی خود تأمین کنیم."

مدیرعامل زیرساخت در پاسخ به این سؤال که "شما چه راهکارهایی را برای مواجه شدن با اختلالات مقطعی در نظر گرفته‌اید و آیا امکان تخصیص پهنای باند بیشتر را به سایت در نظر گرفته شده دارید؟" گفت: هم‌اکنون ۱۰ گیگابیت از پهنای باندی که به ظرفیت ارتباطات کشور افزوده شد، آزاد است و می‌توانیم آن را در اختیار واحد اجراکننده این طرح قرار دهیم ولی تا کنون درخواستی در این زمینه از سوی دولت نداشته ایم.

۱۳۹۳/۱/۱۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...