به گزارش نما ، علی جنتی روز شنبه با حضور در دفتر سید محمد خاتمی ، سال نو را به وی تبریک گفت که یکی دو عکس از این حضور در رسانههای مجازی منتشر شد. اما در روز یکشنبه برخی نمایندگان مجلس به تقبیح حضور علی جنتی در مراسم عیددیدنی سیدمحمد خاتمی پرداختند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس روز گذشته از جمعآوری امضا برای سوال از وزیر ارشاد در خصوص دیدارش با خاتمی خبر داد و گفت: معاون پارلمانی وزیر ارشاد اعلام کرده این جلسه خصوصی و شخصی بوده است، در حالی که جلسه شخصی نباید رسانهای میشد. سیدعلی طاهری، نماینده گرگان و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس صبح دیروز در حال جمعآوری امضا برای سوال از وزیر ارشاد در صحن علنی مجلس بود و نصرا... پژمانفر، عضو کمیسیون فرهنگی در خصوص این سوال گفت: وزیر ارشاد جلسهای را با آقای خاتمی داشته که این جلسه مورد انتقاد اعضای کمیسیون فرهنگی قرار گرفته است. وی اظهار داشت: آقای جنتی مقام رسمی کشور هستند و حق ندارند با عوامل فتنه جلسه داشته باشند. پژمانفر ادامه داد: معاون پارلمانی وزیر ارشاد اعلام کرده که این جلسه شخصی بوده است، این در حالی است که جلسه شخصی و خصوصی نباید رسانهای میشد. بنابراین باید آقای جنتی در رسانهها در خصوص این جلسه توضیح داده و عذرخواهی کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: آقای جنتی شخصیت حقوقی است که باید در خصوص جلساتش با اصلاحطلبان افراطی دقت داشته باشد.
این در حالی است که این دید و بازدید ها با عاملین فتنه بار دیگر سبب شد تا عملکرد علی جنتی مورد توجه برخی از بهارستانی ها قرار گرفته و طی آن 160 نماینده مجلس به وزیر ارشاد درباره برخورد با رسانههای منتقد تذکر دادند. در نهایت ضرغام صادقی عضو هیات رئیسه مجلس، تذکر به جنتی را به شرح زیر قرائت کرد:
"تذکر 160 نماینده مجلس به علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی"
علیرغم تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اساس باید حمایت از جریانهای فرهنگی مومن و انقلابی باشد، چرا با رسانههای منتقد از جمله هفتهنامه 9 دی به دلیل انتقاد از دولت برخورد و توقیف میشود، در حالی که وزارت ارشاد نسبت به توقیف رسانههای هتاک به مقدسات اظهار تأسف میکند و رئیسجمهور از آزادی منتقدان سخن میگوید.
گفتنی است ديدار های نوروزي همچنان ادامه داشت تا جایی که برخي از وزرا و مسئولان دولت ، وزرا و مديران دولت اصلاحات و سازندگي، شخصيتهاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي و همچنين اقشار مختلف مردم با سيدمحمد خاتمي صبح و عصر شنبه 16 و صبح يكشنبه 17فروردين ماه برگزار شد. در ديدار عصر شنبه تعدادي از وزراي دولت تدبير و اميد از جمله دكتر علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي به همراه جمعي از معاونين اين وزارتخانه، دكتر وليا... سيف رئيس كل بانك مركزي و تعدادي از مديران بانك مركزي، بيژن نامدار زنگنه وزير نفت، معصومه ابتكار معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان محيط زيست كشور، محمدجواد ظريف وزير امور خارجه ، سيدمحمد صدر مشاور وزير خارجه، سيدرضا صالحي اميري مشاور رئيسجمهور و رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي، حجتالاسلام محمد اسماعيل شوشتري رئيس دفتر بازرسي ويژه رئيسجمهوري، مرتضي بانك معاون كل سرپرست نهاد رياستجمهوري اسلامي، عبدالناصر همتي مديرعامل بانك ملي به همراه دو تن از اعضاء هياتمديره آن بانك نيز حضور داشتند.
همچنين صبح شنبه نيز شخصيتها و چهرههايي نظير علي جنتي وزير ارشاد، علي يونسي دستيار ويژه رئيسجمهور، سيد صفدرحسيني رئيس صندوق توسعه ملي، عبدا... رمضانزاده سخنگوي دولت اصلاحات، محمد ستاريفر رئيس اسبق سازمان برنامه و بودجه، لطفا... ميثمي، سعيد شريعتي، جهانبخش خانجاني، بهاره رهنما، زهرا اشراقي، فخر السادات محتشمي پور، اشرف بروجردي، آذر منصوري و... نيز از جمله حاضران در اين ديدار نوروزي بودند.
اما سوال اینجاست که دولتی که با شعار ولایتمداری در حرکت است چطور در برخورد با عاملین فتنه 88 روی خوش نشان می دهد؟
نورالله حیدری نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در دوره هشتم در گفتگو با خبرنگار نما ، ضمن ابراز تاسف از این دیدار ها اظهار داشت: گرچه دولتمردان فعلی وانمود می کنند با فتنه گران ارتباط ندارند، اما برخی از این دیدار های اغلب مخفیانه نشان دهنده این است که این ارتباط ها به قوت خود ادامه دار هستند.
این فعال سیاسی در ادامه گفت: چند دلیل وجود دارد که اثبات کننده این دیدارها و پایداری روابط بین دولتمردان و عاملین فتنه است:
1-شخص رییس جمهور در نخسین پیام تشکر و قدردانی از مردم به خاطر حضور در انتخابات از آقایان هاشمی و خاتمی هم نام برد که این خود نشان دهنده این است که این دولت خود را وام دار این اشخاص می داند. بنابراین وقتی رویکرد رییس جمهور این است وزرا هم به تبعیت از او دست به چنین دیدوبازدیدهایی می زنند.
2-اشخاصی که به عنوان وزیر به تایید مجلسی ها رسیدند، اغلب خط مشی آقایان هاشمی و خاتمی را داشتند، و این گزینش ها حاکی از همین وابستگی هاست.
3-برخی از دولتمردان هنوز به جریان فتنه در کشور اعتقادی ندارند بنابراین افرادی چون موسوی و کروبی را هم فتنه گر نمی دانند.
درنهایت باید گفت که بدنه دولت پنهان نیست، و چنین رفتارها و دیدارهایی هم دور از انتظار نبود.
این فعال سیاسی با تاکید بر نقش نهادهای ذی ربط در مقابله با این گونه رفتارها گفت: در این راستا باید نهادهای ذی ربط ، مجلس و علما وارد عمل شده و قبح این رفتارها را نشان دهند. البته مردم همیشه هشیار هستند، هرچند که ما نمی خواهیم در این مرحله مردم موضع گیری کنند.
حیدری در ادامه افزود: نباید فراموش کرد که این دیدارها می توانند زمینه ساز ایجاد فتنه در کشور شده به گونه ای که عملکرد آنها را موجه جلوه داده یا اینکه بستر مناسبی را برای فعالیت گروه های مخالف نظام ایجاد کنند.
این نماینده سابق مجلس این قبیل دیدارها را مناسب ارزیابی نکرد و گفت: این رفتارها نوعی تخطی از جانب دولتمردان است و نسبتی که فتنه گران با نظام دارند این است که مخالف مردم، خط رهبری و منافع ملی هستند. بنابراین دولتی که می خواهد زیر چتر ولایت فقیه حرکت کند باید به نظر مردم هم احترام بگذارد.
عضو حزب موتلفه اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری هم در پیام نوروزی امسال به جریان فتنه اشاره داشتند، دولتمردان چطور می توانند ادعای ولایتمداری کنند و در عین حال با دشمنان نظام دوستی و مسالمت داشته باشند؟ مگر امام و رهبری باراها در بیانات خود به این موضوع اشاره نکرده اند که خط مشی خود را مشخص کنید؟
بنابراین با توجه به سخنان رهبری و حضرت امام باید گفت: به هیچ وجه دیدار مقامات کشوری با عاملین فتنه قابل قبول نیست چرا که این قبیل رفتارها همواره با اهداف و خط مشی نظام در مغایرت است.
نماینده سابق مجلس در گفتگوی اختصاصی با نما:
چطور ادعای ولایتمداری میكنند اما در عین حال با دشمنان نظام دوستی دارند؟/دلایل اثبات پایداری روابط بین دولتمردان و عاملین فتنه
نورالله حیدری با توجه به سخنان رهبری و حضرت امام باید گفت: به هیچ وجه دیدار مقامات كشوری با عاملین فتنه قابل قبول نیست چرا كه این قبیل رفتارها همواره با اهداف و خط مشی نظام در مغایرت است.
۱۳۹۳/۱/۱۹