به گزارش نما ، ابوالقاسم سهلآبادی در سخنانی گفت: ایجاد حساسیت و کمک به مقام و منزلت معلمان از ویژگیهای طرح نظام رتبهبندی معلمان است چرا که محور توسعه در امور سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با نگاه محبتآمیز معلم رقم میخورد.
نماینده مردم تربت حیدریه افزود: 50 هزار نیروی مازاد و 50 هزار حقالتدریسی در آموزش و پرورش خدمت میکنند بنابراین نمیشود که نظام رتبهبندی معلمان در این وزارتخانه اجرا نشود.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی با بیان اینکه از سخنان مخالفان، مخالفت جدی استشمام نمیشود، گفت: نظام رتبهبندی معلمان مدنظر طرح مذکور توسط شورای عالی آموزش و پرورش تهیه و در دولت به تصویب میرسد و به مجلس ارسال میشود.
عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: این طرح بار مالی جدیدی به آموزش و پرورش تحمیل نمیکند بلکه بودجه جاری این وزارت را سامان میدهد.
نماینده مردم محلات ارتقای کیفیت از طریق رقابت سازنده بین معلمان را از دیگر مزیتهای طرح نظام رتبهبندی معلمان دانست و افزود: طرح نظام رتبهبندی معلمان صلاحیت حرفهای معلمان را درجهبندی میکند ولی مدرکگرایی را ترویج نمیکند.
مهدی کوچکزاده نیز تاکید کرد: سیاستهای کلی مقام معظم رهبری بر اجرای طرح نظام رتبهبندی معلمان تاکید دارد ولی دولتهای گذشته به آن توجهی نکردند.
نماینده مردم رشت افزود: قانون مدیریت خدمات کشوری برای دور دوم از سوی مجلس تمدید شد ولی مواد بسیاری از این قانون هنوز اجرا نشده است و رتبهبندی معلمان در قالب این قانون نیز مورد توجه قرار نگرفته است.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس متذکر شد: به ماندگاری نیروی متخصص در آموزش و پرورش توجه چندانی نمیشود و معلمان پس از ارتقای مدرک تحصیلی به نظام آموزش عالی میروند.
کوچکینژاد تصریح کرد: طرح نظام رتبهبندی معلمان موجب پویایی نظام آموزش و پرورش میشود. این طرح برای کار کردن همه معلمان تنظیم شده است. همچنین تحقیق و پژوهش توسط معلمان و کمک به مدیران مدارس و اولیای دانشآموزان در قالب این طرح گسترش مییابد.
موافقان طرح نظام رتبهبندی معلمان:
از سخنان مخالفان مخالفت جدی استشمام نمیشود
در پی در دستور قرار گرفتن كلیات طرح نظام رتبهبندی معلمان، ابوالقاسم سهلآبادی، علیرضا سلیمی و مهدی كوچكزاده در موافقت با كلیات طرح نظام رتبهبندی معلمان گفتند: از سخنان مخالفان، مخالفت جدی استشمام نمیشود.
۱۳۹۳/۱/۲۰