نسخه چاپی

بنیاد امید ایرانیان فعالیت انتخاباتی نمی‌كند

عکس خبري - بنياد اميد ايرانيان فعاليت انتخاباتي نمي‌کند

عضو بنیاد امید ایرانیان گفت: سفر محمد رضا عارف به مشهد به خاطر افتتاح شعبه این بنیاد صورت می‌گیرد و بنیاد وی اصلا فعالیت انتخاباتی انجام نخواهد داد.

به گزاش نما ، به نقل از خبرگزاری تسنیم سید حسن رسولی عضو بنیاد امید ایرانیان با اشاره به تشکیل جلسه شورای مشورتی با حضور سید محمد خاتمی، گفت: بنده تا آخر جلسه حضور نداشتم اما پیرامون موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بحث و گفت‌وگو شد و در این زمینه اطلاع رسانی انجام شد.
وی در ادامه درخصوص سفر محمد رضا عارف به مشهد و اینکه وی قرار است در این سفر ستاد استانی خود را راه اندازی کند؟ افزود: بنیاد امید به عنوان نهاد مدنی(ان، جی، او) شناخته می‌شود و این بنیاد اصلا فعالیت سیاسی انجام نخواهد داد از این رو سفر وی هم جنبه انتخاباتی ندارد.
عضو بنیاد امید ایرانیان اظهارداشت: در این سفر عارف شعبه بنیاد امید ایرانیان در مشهد را افتتاح خواهد کرد و این کار ربطی به انتخابات ندارد.
رسولی به نحوه فعالیت و وظایف بنیاد امید ایرانیان پرداخت و افزود: بنیاد امید ایرانیان با رویکرد اخلاقی و خردگرایانه با تأکید بیشتر بر روی جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در جهت کمک به توسعه فرهنگی و اجتماعی و به‌خصوص تربیت نسل جوان برای به‌عهده گرفتن مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت می‌کند.
وی همچنین در خصوص آخرین وضعیت حزب محمد رضا عارف در عرصه سیاسی کشور و اینکه چه زمانی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد اظهار بی اطلاعی کرد.

۱۳۹۳/۱/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...