به گزارش نما ، به نقل از سایت بسیج جامعه پزشکی دکتر فاطمه محمدبیگی اظهار داشت: اگر ما به بانوان کشور خود اگاهی دهیم و خطرات تک فرزندی، اضمحلال جمعیت و همچنین فواید علمی و پزشکی فرزنددار شدن را تبیین کنیم، قطعا می توانیم در پروژه جنگ جمعیتی و خانواده ستیزی به دشمنان خود غلبه کنیم.
وی به مناسبت روز زن در خصوص شناخت ابعاد وجودی بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) که در رشد و ارتقاء سطح آگاهی زنان در آیین همسرداری، فرزندآوری و سبک زندگی اثرات بسیاری دارد؛ گفت: اگر بدانیم که ایشان ساعات زیادی را در خانه خود مشغول تربیت فرزندان و کارهای منزل صرف می کرد و تا چه حدی از همسر خود پشتیبانی می کرد؛ به این نتیجه می رسیم که خانم ها به جای اینکه فعالیت های اجتماعی را فضیلت بدانند باید بر فضیلت خانه داری و همسرداری فرزندآوری تاکید کنند.
دکتر محمدبیگی گفت: زنان ما باید حضرت زهرا (س)را الگو قرار دهند و به جای پیروی از الگوهای غربی با شناخت سیره حضرت زهرا (س)، آن را وسیله مبارزه با تهاجم فرهنگی و ماهواره ای کنند.
وی ادامه داد: شاید در دوران جنگ، زنان در خط مقدم جبهه کمتردیده می شدند اما به خاطر حمایت ها، تهیه اقلام مورد نیاز رزمندگان و دفاع از کیان کشور همواره سردمدار و پرچمدار بوده اند. هم اکنون نیز زنان جامعه اسلامی ما این نقش خود را حفظ کرده اند.
وی تصریح کرد: زنان همواره نقش پشتیبانی کننده و حمایت گر داشته اند که مطابق فطرت زنانگی آنها بوده است.
دکتر محمد بیگی گفت: در برنامه ریزی برای حوزه سلامت ازجمله برنامه ریزی در سلامت مادر و کودک، برنامه ریزی سلامت روانی دختران و زنان امروز ما که متاسفانه امروز هدف پروژه جنگ نرم قرار گرفته اند، وظایف زیادی برعهده کارشناسان زن حوزه سلامت می باشد.
وی دررابطه با اهمیت نقش زنان گفت: جامعه نقش بسیار مهمی در حوزه سلامت برای زنان قایل است. حدود 60 درصد افراد حوزه سلامت را بانوان تشکیل می دهند که اگر درنظر بگیریم این تعداد زنان چه خدماتی را حوزه سلامت ارائه می دهند به نقش مهم آنها پی می بریم.
دکتر محمدبیگی گفت: زنان در هدایت و خط دادن به آقایان، کارشناسان و افرادی که در مجلس و دولت، سردمداران حوزه سلامت هستند مهم اند و به برنامه ریزی مسئولین کمک کنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار بسیج جامعه پزشکی در خصوص فعالیت های این سازمان برای ارتقاء موقعیت زنان پاسخ داد: از آنجایی که در سال 92 چند اولویت داشتیم و از جمله آنها آگاهی بخشی و بصیرت افزایی به زنان، واکاوی بحران جمعیت بود و در این باره اولین نقش را برای بسیجیان حوزه سلامت متصور شدیم دست به تهیه محتواهایی درخصوص پدیده سالمندی، جمعیت، فرزندآوری و موضوع عفاف و حجاب در حوزه سلامت پرداختیم و کار علمی انجام دادیم تا نتایج آن در ارتقاء موقعیت زنان موثر باشد. همچنین مرخصی 9 ماهه بعد از زایمان زنان را پیگیری کردیم و در این خصوص برای مجلس و دولت بیانیه ای در حمایت از این موضوع ارائه داده ایم.
دکتر محمدبیگی ادامه داد: در سال 93 بحث هایی هم درخصوص آسیب شناسی و تاخیر در ازدواج جوانان را بررسی کردیم و باتوجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت که حجت برهمه را تمام کرد، براساس آن باید در زمینه های طب سنتی و سلامتی آحاد مردم جامعه کار کنیم البته مسئله جمعیت همواره مدنظر ما بوده است.
وی گفت: در عرصه سلامت و اقتصاد مقاومتی بر روی کاهش استفاده از داروها تاکید شد و در عرصه فرهنگی سبک زندگی ایرانی اسلامی همواره جزء اولویت های ما قرار گرفته است.
وی در خاتمه گفت: بسیج یک حرکت پویا و بانظم و نشات گرفته از تفکر جهادی است که فقط در سیره ائمه (ع) وجود داشته است. امام خمینی این بزرگ مرد تاریخ کسی بود که با درایت این سیره را استخراج و پایه ریزی کرد و براین اساس هم اکنون شاهد هستیم که بسیج در تمام مواقع حاضر است و می بایستی زن بسیجی خود پیش قدم شود و برای فرزند آوری و افزایش جمعیت پیشقدم شود.
زنان در دوران جنگ پرچمدار بودند
مقابله با خانوادهستیزی در خط مقدم فعالیت بانوان بسیجی جامعه پزشكی قرار دارد مسئول كارگروه بانوان سازمان بسیج جامعه پزشكی گفت: امروز در جنگ جمعیتی، پروژه های خانواده ستیزی و جمعیت ستیزی كه دشمنان قسم خورده ما تدارك دیده اند، زنان خصوصا در حوزه سلامت متخصصان زنان و زایمان؛ در خط مقدم جنگ نرم ایستاده اند.
۱۳۹۳/۱/۳۰