نسخه چاپی

شفاف سازی مالی باشگاه‌ها؛ لازم و ضروری

نماینده مردم دهلران، دره‌شهر، آبدانان و بدره در مجلس شورای اسلامی با استقبال از حركت وزارت ورزش و جوانان در شفاف سازی مالی باشگاه‌های دولتی گفت: این اقدام لازم و ضروری است اما نباید به آن اكتفا كرد.

به گزارش نما به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان استان، علی‌محمد احمدی اظهار کرد: نگاه به ورزش در سراسر دنیا نگاهی اقتصادی است که به صنعتی بزرگ تبدیل شده و هر کجا که در مبادلات اقتصادی بنگاه‌داری بر آن حاکم شود نتیجه و بازخورد را می‌توان به خوبی مشاهده کرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: بهترین بنگاه‌ها بنگاه‌هایی هستند که کم‌ترین تصدی دولت در آنها دخیل است و مبنای باشگاه داری نیز در کشور ما به درستی پایه‌ریزی نشده چرا که نیمی از آنها یا به شدت به دولت وابسته‌اند یا آنهایی که غیر دولتی‌اند به گونه‌ای از دولت تغذیه می‌کنند .

احمدی ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاری در باشگاه‌ها را اقدامی موثر در خصوصی سازی اعلام و عنوان کرد: هیچ دلیلی وجود ندارد تا باشگاه‌هایی نظیر استقلال و پرسپولیس که در جذب مشتری فعال هستند دولتی باقی بمانند که باید در نخستین گام دست سرمایه‌گذار را در تبلیغات، پخش برنامه‌ها، ‌قراردادها و دیگر ضوابط معینی که دولتی بودن اجازه آن را نمی‌دهد باز گذاشت.

وی استفاده از تجربیات باشگاه‌های معتبر دنیا در زمینه خصوصی سازی را راهی برای فرار از بحران کنونی دانست و گفت: باید ببینیم که باشگاه‌های بزرگ دنیا چگونه واگذار شده‌اند و چهارچوب بنگاه‌های معتبر را نیز بنگریم و از آن بر اساس شرایط داخلی استفاده کنیم.

نماینده مردم دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی شفاف سازی مالی باشگاه‌های ورزشی دولتی را حرکتی رو به جلو دانست و تصریح کرد: این کاری مثبت است اما مشکل ما را حل نمی‌کند و ما باید ریشه‌ای عمل کرده و مانند یک بیمار به آن نگاه کنیم که در درجه اول نیاز به آسیب شناسی و در مرحله بعد نیاز به درمان دارد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در تشریح اینکه چرا خروجی باشگاه‌های دولتی این گونه است؟ اظهار کرد: این مسئله باید آسیب شناسی شود چرا که این باشگاه‌ها به بدنه دولت چسبیده‌اند و به شکل غیر اصولی و به دور از ضوابط بنگاه داری از آن تغذیه می‌کنند.

احمدی فرصت ایجاد شده را فرصتی مغتنم عنوان کرد و افزود: این فرصت خوبی است تا وزیر ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش کشور با استفاده از نظر کارشناسان، صاحب نظران و بنگاه داران چهارچوب‌های اصولی را استخراج و در این زمینه پیاده کند که اقدام به شفاف سازی یک گام به جلو است اما اصلاً کافی نیست.

وی در پایان دلیل تعلل در واگذاری باشگاه‌های دولتی را نداشتن قانونی مشخص دانست و قوانین کنونی را برای خصوصی سازی در گام نخست کافی عنوان کرد.

۱۳۹۳/۲/۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...