نسخه چاپی

علاقه زیاد ایرانیان به شكر!

یك متخصص تغذیه گفت: مصرف شكر بسیار بالاست (۳۰ تا ۴۰ كیلو گرم سرانه مصرف سالانه به ازای هر فرد) و این روند مصرف رو به افزایش است. میزان دریافت انرژی از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد در حال افزایش است.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، مرتضی صفوی درباره روند چاقی در سال‌های ۸۵ تا ۸۸ اظهار داشت: افزایش بیماری‌های غیر واگیردار به موازات افزایش هزینه‌های مستقیم منابع مراقبت های بهداشتی مورد نیاز برای مدیریت بیماری‌ها صورت می‌گیرد.

به گفته وی هزینه‌های غیر مستقیم مانند عدم فعالیت اقتصادی در نتیجه بیماری و مرگ‌های نا بهنگام ناشی از بیماری‌های غیر واگیر و هزینه‌های بیشتر هستند و باید مد نظر قرار گیرند.

تغییر در عادات غذایی در تمام کشورها مشهود است

این متخصص تغذیه افزود: تغییر در عادات غذایی در تمام کشورها مشهود است، در حالی که رژیم غذایی سنتی شامل خرما، شیر، میوه و سبزی تازه، نان کامل و ماهی جای خود را به غذاهای جدید و حاوی انرژی بالا، چربی و شکر و کربوهیدرات های پیچیده داده اند.

صفوی گفت: مصرف شکر بسیار بالاست (۳۰ تا ۴۰ کیلو گرم سرانه مصرف سالانه به ازای هر فرد) و این روند مصرف رو به افزایش است. میزان دریافت انرژی از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد در حال افزایش است.

هر ایرانی سالانه ۲۰ کیلو روغن مصرف می‌کند

وی عنوان کرد: این رویه مصرف در مورد چربی‌های نباتی و حیوانی با متوسط مصرف ۲۰ کیلوگرم سرانه مصرف فرد در سال که بیش از ۳۰ درصد از کل انرژی مصرف شده را تشکیل می‌دهد نیز وجود دارد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: طی سال‌های ۸۵ تا ۸۸ میزان اضافه وزن و چاقی در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال از ۲۹/۲۹ درصد به ۲۸،۸۱درصد رسیده است. میانگین تعداد واحد مصرفی میوه در روز ۱،۴ است که با میانگین واحدهای مصرف سبزی برابر است. افرادی که بیش از ۵ واحد میوه و یا سبزی در روز مصرف می‌کنند کمتر از ۱۳ درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.

۱۳۹۳/۲/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...