سردبیر بخش اروپای بیبیسی تصریح کرد اروپا در بحران اوکراین فاقد استراتژی است و کشورهایی مانند آلمان و ایتالیا مایل به همراهی در تحریم اقتصادی نیستند.گوین هیوئیت در تحلیلی با عنوان اروپا خوب است مینویسد: تمام اقداماتی که اروپا برای تحریم اقتصادی و یا مجازات افراد صاحب نفوذ در روسیه انجام داده، با تأخیر و تردید زیاد صورت گرفته است. اروپا برای تأثیرگذاری بر روند حوادث فقط یک حربه مهم داشت و آن اعمال تحریمهای اقتصادی گسترده علیه روسیه بود. محافل اقتصادی آلمان چنین تصمیمی را وتو کردهاند. بیش از 6 هزار شرکت آلمانی در اقتصاد روسیه فعال هستند و آنها با اعمال تحریم علیه مسکو به شدت مخالفند. آنها میخواهند که روابط اقتصادی با روسیه بدون تأثیر گرفتن از حوادث اوکراین ادامه یابد.
سردبیر اروپای شبکه دولتی انگلیس افزود: «مدیر عامل شرکت آلمانی زیمنس اخیراً در مسکو با ولادیمیر پوتین دیدار کرد و گفت: «این حوادث تلاطمهای موقتی هستند.» گرهارد شرودر صدراعظم سابق آلمان و یکی از اعضای فعلی هیئت مدیره شرکت روسی گاز پروم، ولادیمیر پوتین را به جشن تولد هفتاد سالگی خود دعوت کرد. برخی دیگر از اعضای اتحادیه اروپا، مثل ایتالیا، اسپانیا و پرتغال هنوز درگیر دست و پنجه نرم کردن با پیامدهای بحران اقتصادی هستند و به اجرای تحریمهای واقعی علیه روسیه علاقهای نشان نمیدهند. تمام این حوادث یادآوریهای تاریخیاند و نشان میدهند که رویدادهای مهم، تغییراتی به وجود میآورند که ممکن است چهره یک منطقه و یا یک قاره را دگرگون کند.»
منافع 6 هزار شركت آلمانی تحریم روسیه را وتو كرده است
سردبیر بخش اروپای بیبیسی تصریح كرد اروپا در بحران اوكراین فاقد استراتژی است و كشورهایی مانند آلمان و ایتالیا مایل به همراهی در تحریم اقتصادی نیستند.
۱۳۹۳/۲/۲۴

