در روز وفات حضرت زینب(س) و شب شهادت حضرت احمد ابن موسی(ع) در اقدامی مشمئز کننده جشن هفته خوابگاه ها با اجرای موسیقی زنده و تئاتر طنز به همت معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگذاری دانشجو، گفتنی است معاون دانشجویی دانشگاه شیراز و دکتر ابراهیم گشتاسبی مدیر حوزه ریاست دانشگاه شیراز نیز در این مراسم حضور داشتهاند.
در پی این اقدام هتاکانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شیراز، موج اعتراضات دانشجویی در اعتکاف دانشجویان دانشگاه شیراز بلند شد و دانشجویان به شدت به این اقدام مسئولین دانشگاه اعتراض کردند.
جشن در روز وفات حضرت زینب+عكس

معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز در روز وفات حضرت زینب(س) و شب شهادت حضرت احمد ابن موسی(ع) اقدام به برپایی جشن هفته خوابگاهها با اجرای موسیقی زنده و تئاتر طنز در این دانشگاه كرد.
۱۳۹۳/۲/۲۷

