نسخه چاپی

استاد اقتصاد دانشگاه تهران:

تمركز امام(ره) بر خودكفایی مستضعفین بود

در نگاه آن حضرت بهره مند شدن محرومان و طبقات ضعیف جامعه از ابزارهایی كه در اقتصاد وجود دارد و مبدل شدن آنان به اقشاری كه خودشان مولد هستند و خودشان از زحمت خودشان استفاده می كنند، می تواند یك هدف مهم قلمداد شود.

اقتصاد در منظر اسلام و به تبع در نگاه امام(ره) ابزار است، ابزاری برای رساندن انسان ها به اهدافی که دنبال می کنند. بدیهی است هر قدر این ابزار کارآمد تر باشد نیل به اهداف ممکن  تر می شود.
دکتر حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران در تبیین اندیشه و دیدگاه اقتصادی امام راحل(ره) خاطرنشان کرد: نکته ای که در نگاه امام راحل به مسائل اقتصادی پررنگ است آن است که این ابزار اقتصادی تا آنجا که ممکن است سمت و سوی حمایت از مستضعفان و محرومانی از جامعه را داشته باشد که به هر دلیلی از جمله استضعاف، مبتلا به نداشتن منابع و امکانات شده اند.
وی در گفت و گو با آدینه تهران تصریح کرد: به عبارت دیگر در نگاه آن حضرت بهره مند شدن محرومان و طبقات ضعیف جامعه از ابزارهایی که در اقتصاد وجود دارد و مبدل شدن آنان به اقشاری که خودشان مولد هستند و خودشان از زحمت خودشان استفاده می کنند، می تواند یک هدف مهم قلمداد شود. لذا در یک کلام می شود گفت: اقتصاد جامعه دینی از نگاه امام(ره) اقتصادی است که در آن سیاست ها و برنامه ها به هیچ وجه نباید سمت و سوی تضعیف شرایط اقتصادی و قدرت خرید طبقات محروم را در پی داشته باشد.

۱۳۹۳/۳/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...