نسخه چاپی

فرار ملوان ایرانی پس از ۴ سال از چنگ دزدان دریایی

عکس خبري - فرار ملوان ايراني پس از ? سال از چنگ دزدان دريايي

یك ملوان ایرانی به همراه ۱۰ دریانورد دیگر كه از چهار سال پیش در اسارت دزدان دریایی سومالی بودند روز شنبه گریختند و اكنون در كنیا به سر می برند.

به گزارش نما به نقل از شبکه خبر، دریانوردان زندانی که در شرایط سخت و ناگواری نگهداری می شدند شامل یک ملوان ایرانی، هفت بنگلادشی، یک هندی ودو دریانورد سریلانکایی هستند.

براساس این گزارش ، ˈجان استیدˈ سرهنگ سابق ارتش انگلیس که در گذشته برای آزادی این افراد مذاکراتی انجام داده بود، دیروز گفت که این دریانوردان زندانی ازیک پنجره موفق به فرار از محل نگهداری خود شده اند.

استید پس از اینکه به همراه این افراد با پروازی وی‍ژه از سومالی وارد نایروبی پایتخت کنیا شد ، با اعلام این خبر گفت که حال همگی این افراد خوب است.

وی اعلام کرد که این افراد پس ازخروج ازمحل نگهداری خود، توسط نیروهای امنیتی منطقه ˈ گالمادوگˈ در شمال سومالی نجات یافته اند.

قایق این دریانوردان با نام ˈام وی البیدوˈ که با پرچم مالزی تردد می کرد ، در نوامبر 2010 (آبان 89) دزدیده شد اما این قایق ماه ژوئیه در شرایط نامساعد جوی غرق شد.

دزدان دریایی سومالی
درجریان درگیری برای دزدیدن این قایق، یک دریانورد هندی به ضرب گلوله دزدان دریایی کشته وچهار دریانورد سریلانکایی نیز غرق شدند.

هفت دریانورد پاکستانی ازمیان این افراد نیز درسال 2010 پس از آنکه یک تاجر پول آزادی آنان را پرداخت کرد ازچنگ دزدان دریایی رها شدند.

دزداندریایی سومالی

۱۳۹۳/۳/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...