نسخه چاپی

تبریك منافقین به داعش!

گروهك تروریستی منافقین با ذوق زدگی تمام از هجوم تروریست های داعش به موصل و وحشیگری جنایت‌كاران تكفیری تمجید كرد و تصرف موصل را به آنها تبریك گفت. این گروهك پیش از این، خودروها و سلاح های خود را به داعش اهدا كرده بود.

به گزارش نما به نقل از شبکه خبر، پس از تهاجم تروریست های داعش به شهر موصل، سایت منافقین نوشت: بر اساس گزارش ها شهر موصل دومین شهر بزرگ عراق با بیش از ۲ میلیون جمعیت دیروز سه شنبه، با هجوم صدها تروریست تکفیری با انواع تسلیحات پیشرفته و خودروهای زرهی از کنترل دولت عراق خارج شد.

منافقین.jpg

عناصر گروهک تروریستی داعش، پس از ناکامی‌ چند روز پیش در اشغال شهر مقدس سامرا، بامداد دیروز سه شنبه، به شهر موصل، در استان نینوا، و در ۳۵۰ کیلومتری بغداد، هجوم بردند و و توانستند پس از درگیری شدید با نیروهای ارتش و پلیس، استانداری، زندان، مراکز پلیس و ارتش، انبارهای سلاح، فرودگاه و دفاتر شبکه های ماهواره ای را به کنترل کامل خود در آورند. تصاویر و فیلم های منتشر شده از این هجوم و از وحشیگری گسترده و قتل عام اهالی بی دفاع شهر موصل نیز حکایت دارد.

اخبار مربوط به اشغال شهر موصل و وحشیگری تروریست های داعش، در آن به سرعت در راس خبرهای رسانه ها و خبرگزاری های بین المللی قرار گرفت؛ اما در این میان گروهک تروریستی منافقین نیز با ذوق زدگی تمام از این هجوم و وحشیگری مدعی شد که شهر موصل به دست انقلابیون!! افتاده است.


این گروهک در حالی مدعی شد که نیروهای داعش، انقلابی هستند که پیش از این نیز عملیات پاکسازی سامرا و فلوجه از تروریست های تکفیری داعش را محکوم کرده بود.

اخبار و گزارش های زیادی از همکاری پشت پرده گروهک منافقین با داعش حکایت دارد و مسئولان و کارشناسان امنیتی عراقی نیز پیش از این به این مسئله اذعان کرده اند. پیوستن شماری از اعضای گروهک تروریستی منافقین به گروه داعش که اخیرا رسانه های عراقی از آن خبر دادند در کنار گزارش ها و شواهدی که نشان می دهد خودروهای زرهی و تجهیزات نظامی متعلق به منافقین پس از تخلیه اردوگاه اشرف در اختیار داعش قرار گرفته است و داعش از این امکانات در حمله به شهرهای عراق استفاده می کند.

این موضوع به خوبی نشان دهنده این است که چرا منافقین به تروریست های تکفیری داعش انقلابی می گویند!!!! در همین ارتباط چندی پیش احمد الشریفی، کارشناس مسائل امنیتی و راهبردی عراق در بغداد، اظهار داشت: خودروهای زرهی گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش همان خودروهای متعلق منافقین است که زمانی توسط این گروه استفاده می‌شد.

وی افزود: خودروهای زرهی منافقین را مشاهده و بررسی کرده بودیم. اکنون این خودروها در اختیار داعش است. این به معنای وجود هماهنگی سطح بالا برای استفاده از ابزارهای یکدیگر است. در حال حاضر توپ‌های متوسط منافقین و خودروهایی که توپ‌ها را جابه‌جا می‌کنند در اختیار داعش است.

در واقع اظهارات این کارشناس امنیتی عراقی شاید پاسخ به یکی از پرسش هایی باشد که داعش این همه سلاح و خودروی زرهی را در حمله به موصل از کجا آورده است. قدرت نمایی شیطانی داعش دیروز در موصل و به دنبال آن در کرکوک به خوبی نشان از یک اتحاد و حمایت پشت پرده گسترده از این گروه تروریستی دارد که تنها یک شاخه آن که گروهک منافقین باشد خود را بروز داده است.

عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال تضعیف محور مقاومت هستند که یک ضلع آن عراق است. در صورت تساهل ارتش عراق خطر تجزیه و جنگ داخلی در این کشور جدی است ارتش عراق باید با قوت و قدرت با داعش برخورد کند.

مریم رجوی و تکفیری ها

* اوائل خردادماه نیز، مریم قجر عضدانلو، همسر مشترک مسعود رجوی و معاونش مهدی ابریشم چی، با احمد الجربا فرمانده مخالفان دولت سوریه دیدار کرد و با یکدیگر بر لزوم تداوم جنگیدن با جبهه مقاومت و دشمنی با ایران و سوریه تاکید کردند.

برخی کارشناسان و محققان فرقه ها، معتقدند علت این اقدامات سرکردگان فرقه منافقین این است که راهی برای راحت شدن از شر اعضای باقی مانده خود در عراق بیابند.

گفته می شود مسعود رجوی ده سال پیش تغییر چهره داده و با مشخصات جدیدی در اروپا زندگی می کند. مریم رجوی نیز امیدوار است با چسباندن خود به تروریست های تابلودار، کشورهای جبهه مقاومت و دولت عراق را وادار به برخورد با اعضای باقی مانده منافقین در کمپ ها کند تا ضمن مظلوم نمایی و جلب توجه رسانه ها به خود، از شر اعضای باقیمانده نیز راحت شده و به زندگی مرفه خود در فرانسه بپردازد.

۱۳۹۳/۳/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...