به گزارش نما ، علی ربیعی در این دیدار برگزاری نشست مجمع عمومی را فرصتی مغتنم برای تبادل نظر میان کشورها دانست و گفت: توجه به مهاجرت منصفانه یک بحث جدی در سطح جهانی است چرا که غرب رشد و توسعه نوین خود را مدیون مهاجرین است.
وی گفت: در دههای اخیر مساله مهاجران به یک موضوع اجتماعی تبدیل شده است و سازمان بین المللی کار نباید اجازه دهد این موضوع از نگاه غرب مطرح شود و من این مهم را در سخنان هوشمندانه شما در مجمع عمومی درک کردم.
ربیعی به مطالعات خود در حوزه جامعه شناسی بازار کار اشاره کرد و گفت: این مطالعات نشان می دهد که دگرگونی عمدی در کیفیت و تیپ شناسی نیروی کار در حال وقوع است و من پیشنهاد می کنم این موضوع در دستور کار سال آتی اجلاس قرار گیرد.
وزیر کار و امور اجتماعی بر لزوم ارتقاء همکاری میان ایران و ILO تاکید کرد و افزود: بازگشایی دفتر تهران می تواند این روابط را گسترش دهد و ما آمادگی داریم با افتتاح این مرکز در تهران می توانیم در حوزه آموزشها در رابط با کشورهای جنوب – جنوب نقش موثرتری را ایفا کنیم. اگر چه ایران با ارائه آموزش های فنی و حرفهای به کشورهای عراق، سوریه و عمان گامهای اساسی را برداشته است.
ربیعی همچنین از گای رایدر - مدیر کل سازمان بین المللی کار - برای سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد.
در این دیدار رایدر اظهارات ربیعی در مجمع عمومی را بسیار مهم و قوی ارزیابی کرد و گفت: از دیدگاههای شما در خصوص مهاجرت منصفانه سپاسگزارم.
رایدر افزود: مایلیم مطالعات شما در حوزه جامعه شناسی بازار کار در اختیار ILO قرار گیرد. چرا که بیکاری فارغ التخصیلان یک چالش فرا گیر است.
وی گفت: ما نیز انتظار داریم سطح همکاریهای ILO با تهران گسترش یابد و اقدامات شما در حوزه روابط جنوب – جنوب و ارائه آموزش به کشورهای همسایه یکی از موضوعات مهمی است که می تواند مبنای همکاری قرار گیرد.
او گفت: سفر خانم دومبیا هنری - مدیر کمیته استانداردهای سازمان بین المللی کار به تهران - و ملاقات با شما ، اولین گام در ارتقای همکاری هاست و من خود را ملزم می دانم به نیازهای شما در ارائه خدمات فنی و آموزشی پاسخ دهم و این علاوه بر اینکه یک وظیفه برای من است و من نیز علاقه شخصی دارم تا این کار ها صورت پذیرد.
وی عضویت ایران در هیات مدیره ILO را بسیار مهم ارزیابی کرد و از نقش جمهوری اسلامی ایران در هماهنگ کردن مواضع گروه دولت ها در سازمان بین المللی کار تشکر کرد و آن را یک اقدام حرفه ای دانست.
وی همچنین سفر خود به تهران را یک گام مهم برای توسعه همکاریها دانست.
در این ملاقات خانم دومبیا هنری نیز الحاق جمهوری اسلامی ایران به مقاوله نامه کار دریایی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این ملاقات موضوعات مهمی را بررسی کردیم و به نظر من مدیر کل ILO پاسخهای مثبتی را به درخواستهای شما ارائه داد و من نیز به سهم خود تلاش می کنم تمام کمکهای فنی و آموزش لازم در خصوص اجرای مقاوله نامه را ارائه کنم.
وی رویکرد وزیر کار ایران نسبت به توسعه حمایتهای اجتماعی به خصوص برنامههای جمهوری اسلامی ایران برای حمایتهای اجتماعی از معلولان را مهم و مایه خرسندی ارزیابی کرد.
بازگشایی دفتر ILO در تهران
در دیدار مدیر كل سازمان بینالمللی كار با وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی موضوع بازگشایی دفتر سازمان بینالمللی كار در تهران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
۱۳۹۳/۳/۲۳