به گزارش نما به نقل از ایسنا، مهشاد معصومی با بیان اینکه آکنه انواع مختلفی دارد، اظهار کرد: یکی از علل شایع بروز آکنهها که اغلب زنان به آن مبتلا میشوند کاهش ترشح هورمونهای بدن و یا کاهش فعالیت تخمدان و ابتلا به تنبلی تخمدان است.
وی افزود: رشد موهای زاید در نقاطی مانند زیر چانه، کشاله ران، میان سینه و اطراف ناف از علایم اختلال در فعالیت هورمونها و یا تنبلی تخمدان است.
این متخصص زیبایی پوست با بیان اینکه چاقیهای بالا تنه از جمله اطراف شکمی و پهلوها در افرادی که به تنبلی تخمدان مبتلا هستند دیده میشود، اضافه کرد: نامنظمی قاعدگی به صورت قطع قاعدگی، طولانی شدن قاعدگی، قاعدگی شدید نیز از علائم تنبلی تخمدان یا اختلال در ترشح هورمونها است.
وی با اشاره به درمان تنبلی تخمدان و تنظیم ترشح هورمونها گفت: برای درمان این موارد معمولا قرصهای هورمونی مانند قرصهای ضد بارداری تجویز میشود، البته این قرصها به صورت آنتی بیوتیک عمل نمیکند بلکه تنها منجر به برگشت تعادل در هورمونهای بدن میشود.
این متخصص زیبایی پوست با بیان اینکه تنها روش درمان افراد مبتلا به آکنه تجویز قرصهای هورمونی نیست، خاطرنشان کرد: معمولا باکتریهای روی پوست این دسته افراد فعالتر از میزان عادی است بنابراین علاوه بر تجویز داروهای موضعی از داروهای سیستماتیک نیز استفاده میشود.
معصومی به کپسول رو آکوتان اشاره کرد و گفت: در گذشته این کپسول توسط پزشکان متخصص پوست برای درمان آکنه شدید تجویز میشد اما امروزه به علت عوارض قابل توجه آن بر بدن تجویز نمیشود.
وی ادامه داد: با توجه به تاثیر این دارو بر بارداری توصیه میشود این دارو برای درمان آکنه تجویز نشود و افرادی که آن را مصرف کردهاند پس از قطع آن تا یک سال از بارداری اجتناب کنند.
اختلال در هورمونها از دلایل ایجاد آكنه در زنان
یك متخصص زیبایی پوست با بیان اینكه زنان بیش از مردان دچار آكنه میشوند، گفت: كاهش فعالیت تخمدان و یا ابتلا به تنبلی تخمدان از دلایل بروز آكنه در زنان است.
۱۳۹۳/۳/۲۵