نسخه چاپی

نحوه تعیین مشاغل سخت و زیا‌ن‌آور

نایب رئیس كانون‌عالی انجمن‌های صنفی كارگران با اشاره به انجام مقدمات تشكیل جلسات ۵ كمیته مشترك سه‌جانبه ادامه داد: هر سال طی آزمایشاتی میزان صدا و آلودگی در محیط‌های كاری بررسی و بر اساس آن سخت و زیان آور بودن شغل تعیین می‌شود.

به گزارش نما به نقل از فارس، ابوالفضل فتح‌اللهی با اشاره به تشکیل 5 کمیته برای گفت‌وگوی 3 جانبه متشکل از دولت، نمایندگان کارگر و کارفرما اظهار داشت: این کمیته‌ها شامل کمیته مزد، بیمه بیکاری، ماده 148، فنی و حرفه‌ای و مشاغل سخت و زیان آور است که قرار است به صورت مرتب جلسات آن تشکیل شود.

نایب رئیس کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران با بیان اینکه نحوه تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور به عوامل مشخصی بستگی دارد، گفت: آلودگی محیط کار، میزان سر و صدا در محیط کار و کم یا زیاد بودن نور از جمله عواملی است که بر اساس آن سخت یا زیان‌آور بودن یک شغل در نظر گرفته می‌شود.

وی در مورد نحوه انجام این کار و تشخیص این نوع مشاغل گفت: هر سال در کارگاه‌های تولیدی تعدادی از آزمایشات که مرتبط با سنجش نور و صدا و سایر آلودگی‌ها است، انجام و نتایج آن را در دو نسخه به اداره کار و اداره بهداشت ارسال می‌شود.

فتح‌اللهی گفت: بازرسان در این آزمایشات تعیین می‌کنند که هر کارگر در ایستگاه کاری خود چه میزان در معرض آلودگی و صدا است.

این فعال کارگری با بیان اینکه خبرنگاری از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در قانون محسوب می‌شود، گفت: طبق قانون با توجه به اینکه فعالیت خبرنگاران ماهیت سیار دارد و بیشتر در معرض خطر قرار دارند، تنها فرد خبرنگار مشمول این قانون است و سایر مشاغل موجود در رسانه‌ها که ماهیت اداری دارد، سخت و زیان‌آور نیستند.

وی خاطر نشان کرد: هر سال سابقه خبرنگاران و سایر افراد مشمول این قانون، 1.5 سال در نظر گرفته می‌شود و سایر فعالیت‌ها به صورت عادی محاسبه خواهد شد.

۱۳۹۳/۴/۳

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...