نسخه چاپی

برنامه ریزی برای انتخابات مجلس

برنامه ریزی‌ها و صحبت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان این روزها افزایش چشمگیری داشته؛ از صحبت‌هایی که مربوط به نقش و سهم گروههای مختلف در پیروزی حسن روحانی است تا حرف و حدیث‌های مربوط به انتخابات آینده مجلس. آن چیزی که از مواضع چند روز گذشته اعتدالیون و اصلاح طلبان می توان فهمید، آشفتگی و چند دستگی است که این موضوع نگرانی‌هایی را در برخی تحلیلگران این دو طیف ایجاد کرده است. رسول منتجب نیا از فعالین اصلاح‌طلب در مطلبی در روزنامه آرمان به این مسئله اشاره دارد و می‌نویسد: «اصلاح‌طلبان در گذشته به دلیل اختلاف نظرهایی که در این میان وجود داشت، موفقیت چندانی را به دست نیاورد، اما این جریان در برخی از دوره های انتخاباتی به دلیل اتحاد و انسجام پیروز میدان شد. به عبارت دیگر اصلاح طلبان هم تجربه تلخ ناکامی و عدم موفقیت در انتخابات را پشت سر گذاشت و هم تجربه شیرین موفقیت را در برهه‌هایی داشت.آنچه مسلم است با توجه به این تجربیات، کلید واژه پیروزی، انسجام و اتحاد در جبهه اصلاحات و عامل شکست و ناکامی، تفرقه و جدایی است.»

وی در ادامه می‌نویسد:« از بزرگان این جریان خواهش می‌کنم در این فضایی که توسط مردم به وجود آمده است به طور مثبت وارد عمل شوند و جبهه اصلاحات را به خوبی هدایت کنند تا بدین وسیله مدیریتی عالی را در جریان اصلاحات رقم بزنند تا در سایه این مدیریت بتوانیم به بخشی از مطالبات مردم در آینده پاسخ دهیم.»

منتجب نیا همچون دیگر اصلاح طلبان که در چند روز گذشته خواهان نسخه پیچی برای جریان اعتدال بودند می گوید: «اعتدالگرایی همانطور که بارها گفته شده است یک جریان فکری یا یک گفتمان مستقل نیست بلکه یک روش مدیریت و یک روش برخورد است.»

۱۳۹۳/۴/۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...