به گزارش نما به نقل از ابنا، «عقیل الطریحی» استاندار کربلا در کنفرانسی خبری اعلام کرد: نیروهای امنیتی در پی یورش به منزل محمود الصرخی این منزل را که از قبل بمبگذاری شده بود، از دور منفجر کردند.
وی با اشاره به اینکه الصرخی جزو علمای دینی به شمار نمیرود گفت: در مقر وی یک کارگاه ساخت بمب و مقدار زیادی اسلحه کشف شد و از این پس نیز تمامی طرفداران او در این استان تحت تعقیب خواهند بود.
در همین راستا سرلشگر عثمان الغانمی فرمانده ستاد عملیات منطقه الفرات الاوسط نیز گفت: در پی اغتشاشات اخیر در کربلا، 350 تن از طرفداران الصرخی بازداشت شدند.
پیشتر منابع خبری از کشته و زخمی شدن بیش از 120 تن از طرفداران الصرخی در دو شهر کربلا و دیوانیه خبر داده بودند.
مسوولان امنیتی کربلا، طرفداران الصرخی را به باج گیری از مردم و تهدید کردن آنها متهم کرده بودند.
استاندار كربلا: مقر محمود صرخی را منفجر كردیم
استاندار كربلا گفت: در مقر محمود الصرخی یك كارگاه ساخت بمب و مقدار زیادی اسلحه كشف شد و از این پس نیز تمامی طرفداران او در این استان تحت تعقیب خواهند بود.
۱۳۹۳/۴/۱۳

