به گزارش نما، سید رضا قدیمی با اشاره به مزاحمت های صنف اوراق کنندگان خودرو گفت: 11 گاراژ در میدان شوش هستند که مشکلات امنیتی برای تهران و کشور دارند. 99 درصد آنها افراد شریفی هستند، اما یک عده ای در آنها ادغام شده اند که کالای دزدی و اقلام سرقتی را خرید و فروش می کنند.
وی ادامه داد: این صنف نیز باید مثل شیمیایی فروشها در یک مجتمع جمع شوند تا قابل کنترل باشند. البته اصولا این صنف در دنیا و ایران منسوخ شده است؛ زیرا یک زمانی در دوره جنگ و تحریم های اول انقلاب و زمانی که هنوز خودروهای آمریکایی فراوانی در کشور وجود داشت و نمایندگی ها و قطعات یدکی خودرو مثل امروز فراوان نبود، این افراد هر از گاهی یک خودرو را اسقاط می کردند تا برای سایر خودروها قطعات یدکی فراهم کنند. اما در دوره فعلی با توجه به خدمات متنوع گارانتی، این صنف محلی از اعراب ندارد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر اضافه کرد: کار اوراق کنندگان باید به این سمت برود که در یک کارگاه با حضور پلیس و پلیس امنیت، قطعات نو یا دست دوم خودرو بفروشند. به این منظور در قدم اول اتحادیه اوراق کننده اتومبیل را منحل کردیم، همانطور که درباره شیمیایی فروش ها، 260 جواز ظرف دو سه ماه باطل شد.
وی با اشاره به مقاومت هایی که در برابر انتقال صنف اوراق کنندگان خودرو وجود دارد، گفت: صنف اوراقچی ها ریشه و ارتباطات دارند و فشارها، تلفن ها و مکاتباتی برای جلوگیری از انتقال این صنف انجام می شود. اما شخصا در مدتی که در ساماندهی مشاغل حضور دارم، تحت تاثیر این مسائل قرار نگرفته ام، زیرا به دنبال خیر و صلاح مردم هستیم.
قدیمی درباره مکان انتقال اوراق کنندگان خودرو گفت: به دنبال آن هستیم که در فرون آباد در شرق تهران روبروی مجتمع صنفی خدماتی خاوران، مجتمع خدمات خودرویی برای این صنف احداث کنیم. تا کنون800 نفر از اوراق کنندگان برای دریافت ملک در این مجتمعع ثبت نام کرده و اسناد تفکیک شده گرفته اند و شبکه معابر در این منطقه دارد اجرا می شود و سوله ها در حال ساخت هستند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره سرنوشت املاک این افراد در میدان شوش گفت: این 11 گاراژ بزرگ پارکینگ های بزرگی دارد و پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به پارکینگ برای خریداران بلور و ظروف را دارد. به همین دلیل به دنبال این هستیم که از این گاراژها 5 گاراژ به پارکینگ برای مغازه های بلورفروشی و خانواده هایی تبدیل شود که برای خرید به این منطقه مراجعه می کنند.
وی با اشاره به آسیب های اجتماعی این منطقه گفت: این منطقه محل تجمع معتادان است که از ساعت 4 و 5 بعدازظهر به بعد که اوراق کنندگان کار را تعطیل می کنند، فضا به دخمه و حلبی آباد واقعی تبدیل می شود. با انتقال این صنف هم این ناحیه به یک فضای بی دفاع شهری تبدیل می شود که برای جلوگیری از این موضوع، باید شکل این منطقه عوض شود. این یک کار اجتماعی و امنیتی بسیار پردردسر است و کمتر کسی به سراغ آنها می رود و وارد کار که می شوید، تازه متوجه می شوید که چه مشکلات عجیب و غریبی دارد.
قدیمی با تاکید بر اینکه نباید در حین انتقال اصناف مزاحم و آلاینده موجب ایجاد نارضایتی در مردم شویم، گفت: با در نظر گرفتن تمام این موارد، بالای 70 درصد کار انتقال اوراق کنندگان انجام شده، زیرا زمین را انتخاب کرده و خریده و سند و مجوز گرفته اند و پیمانکار در حال ساخت فضا است. ما نیز بر پروژه نظارت داریم که کار چگونه در حال انجام است و در آینده چگونه فعالیت می کنند و به دنبال آن هستیم که مزاحمت ها در فرون آباد نیز به حداقل برسد، چون کار اسقاط، کار پرسر و صدایی است و رسته های زیرمجموعه زیادی هم دارد، مثلا یک گاراژ تنها کار سیم و کابل می کند، یک تعداد فقط بلبرینگ کار می کنند و غیره. اما انتقال این صنف جزو آخرین خط قرمزهای کار ماست.
منبع: فارس
اوراقچی ها از شوش می روند
مدیرعامل شركت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به آسیب هایی كه صنف اوراق كنندگان خودرو برای شهر ایجاد كرده اند، از انتقال و ساماندهی 800 واحد صنفی در مجتمع خودرویی در فرون آباد خبر داد.
۱۳۹۳/۴/۲۵