به گزارش نما به نقل از ایسنا، دکتر جعفر نوابی استرس گرسنگی در طول مدت روزه داری را موجب افزایش فشار خون دانست و اظهار کرد: به همین علت توصیه می شود افراد مبتلا به فشار خون تا حد امکان از روزه گرفتن اجتناب کنند.
نوابی خاطرنشان کرد: در صورتی که این بیماران اصرار به گرفتن روزه دارند میتوانند با دو تا سه روز روزه داری شرایط بدنی خود را بسنجند و در صورت عدم افزایش فشار خون به روزه داری خود ادامه دهند.
وی تصریح کرد: این بیماران برای انجام این کار باید فشار خون خود را قبل از روزه گرفتن بگیرند و سپس در طول دو تا سه روز روزه داری مرتب فشار خون خود را اندازه گرفته و در صورت عدم افزایش آن به روزه داری خود ادامه دهند.
این متخصص داخلی، با بیان این که مصرف ماست و میوه جات در وعدههای سحر و افطار موجب کاهش فشار خون این بیماران میشود، تصریح کرد: در کنار اینها توصیه میشود تا این افراد مانند گذشته از غذاهای کم نمک استفاده کرده و استرس را که موجب افزایش فشار خون میشود از خود دور کنند.
نوابی خاطرنشان کرد: در صورت افزایش زیاد فشار خون در طول مدت روزه داری، این بیماران باید به سرعت روزه خود را بشکنند.
یك توصیه به مبتلایان فشارخون در رمضان
یك متخصص داخلی گفت: افراد مبتلا به فشار خون بالا در صورت گرفتن روزه تحت نظر پزشك معالج خود، به منظور كاهش فشار خون از ماست و میوه در وعدههای افطار و سحر استفاده كنند.
۱۳۹۳/۴/۲۹