نسخه چاپی

آلودگی هوا، منعی برای اهدای خون نیست

كارشناس دفتر برنامه ریزی جذب و آموزش اهدا كنندگان سازمان انتقال خون گفت: اهدای خون و مصرف خون اهدایی ساكنان منطقه ای كه هوای آلوده دارد طبق هیچ معیار علمی و بین المللی منعی ندارد.

به گزارش نما به نقل از تسنیم، بی تا ربانی متخصص بیماری‌های داخلی و کارشناس دفتر برنامه ریزی جذب و آموزش اهدا کنندگان سازمان انتقال خون، با اعلام این مطلب در مورد ارتباط آلودگی هوا و اهدای خون اظهار داشت: در راهنماهای انتخاب اهداکننده خون مربوط به سازمان جهانی بهداشت و سایر منابع معتبر دیگر، دوره معافیتی برای افرادی که به مناطق دارای هوای آلوده سفر یا در آن مناطق زندگی می کنند، تعیین نشده است.

کارشناس دفتر برنامه ریزی جذب و آموزش اهدا کنندگان سازمان انتقال خون افزود: این محدودیت فقط برای سفر یا سکونت در مناطقی که بیماری‌های منتقله از طریق خون چون تب دانگ و مالاریا شیوع دارد، در نظر گرفته می‌شود.

ربانی خاطرنشان کرد: استنشاق گازهای آلوده با تأثیرات منفی بر روی سیستم قلبی عروقی، فشار خون و ضربان قلب در ارتباط است، اما برای ایجاد این مشکلات باید مدت مواجهه طولانی باشد.

۱۳۹۳/۵/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...