به گزارش ستاد خبری اجلاس بین المللی جوانان و بیداری اسلامی در حاشیه برگزاری اجلاس بین المللی یکی از جوانان انقلابی لیبی با ارسال متنی به بیان خاطره از حکومت قذافی و تشریح این دوران پرداخت.
متن این نوشته به شرح زیر است:
شرایط اقتصادی و سیاسی و اجتماعی به بهترین نحو ممکن برقرار بود و قذافی را همه دوست داشتند. این شرایط فقط در 8هشت سال اول حکومت او برقرار بود وآن روند خوب متاسفانه ادامه نداشت. قذافی شروع کرده بود به دروغگویی و مال اندوزی. شرایط برای مردم لیبی هر روز سخت تر می شد. ثروت کشور افتاده بود دست او و خانواده اش. مردم هم با فقر و تبعیض و شرایط نابرابر دست و پنجه نرم می کردند. قذافی این شرایط را می دید اما نمی خواست حتی بخشی از ثروت مردم را به آنها برگرداند.
البته او بالاخره دست به کار شد تا شرایط را بهبود بخشد اما با شیوه خاص خودش. مثلا می خواست نرم افزاری کارها را سر و سامان بدهد. سرهنگ دیروز شده بود نویسنده و مولف امروز تا نجات دهد مردمش را. برای کتاب هایش نام انتخاب کرده بود، اما تمام مردم لیبی کتابها را با عنوان کتابهای سبز می شناختند. کتابهایی با موضوع اقتصاد و اجتماع و سیاست. سرهنگ که از این جنس کارها سر در نمی آورد، به جای دموکراسی دروغین این روزها از شعارهای کمونیست ساقط شده دیروزها استفاده کرد. نسخه جماهیر شوروی را برای لیبی پیچیده بود. در متن کتاب، نام لیبی را به جماهیر لیبی تغییر داده بود. قوانین وضع شده و مکتوب در کتاب، دقیقا رنگ و بوی کمونیست داشت. قرار بود با این قوانین شرایط مردم بهتر از پیش شود.
مثلا یکی از قوانین این طور بود: «اگر کسی وسیله نقلیه خود را اجاره دهد، شخص اجاره کننده می تواند آن وسیله را به مالکیت خود در آورد.» قوانین طوری بود که ثروت کمی که در بین مردم وجود داشت، بین خود آنها رد و بدل شود و آنها احساس فقر نکنند. اما نتیجه چه بود؟ دیگر کسی خانه اجاره نمی داد، آخر مستاجر می توانست صاحب خانه شود و خانه را به تصرف خود در آورد.
تشريح وضعيت حكومت قذافي از زبان يك جوان انقلابي
قذافی، قوانین اسلامی را به كمونیستی تغییر داده بود
۱۳۹۰/۱۲/۱