به گزارش نما به نقل از ایسنا؛ مدیر این تحقیقات میگوید: سه ساعت پیاده روی نه چندان شدید در طول هفته باعث کاهش خستگی، افسردگی و مشکلات مربوط به وزن میشود. اگر بیماران با سرعت بیشتر تنها 90 دقیقه در هفته پیاده روی کنند همین فواید را کسب خواهند کرد.
نتایج این تحقیقات در مجله "مراقبت سرطان" منتشر میشود.
این اولین مطالعاتی است که نشان میدهد شدت و نوع فعالیت فیزیکی چه تاثیری بر کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پروستات دارد.
مدیر این تحقیقات افزود: این تحقیقات نشان میدهد که نیازی نیست بیماران ورزش شدید انجام دهند، زیرا انجام ورزش شدید برای بسیاری از بیماران سخت است. تنها تمرکز کردن بر پیاده روی میتواند کافی باشد.
در این تحقیقات 51 هزار و 529 مرد مورد بررسی قرار گرفتند. از این افراد آزمایشهای مختلفی گرفته شد. این افراد میزان ورزشی که در طول هفته انجام میدادند را گزارش کردند و سرعت انجام ورزش را اعلام کردند. بعد از انجام بررسیها مشخص شد که انجام ورزش در دورههای بلند مدت تر و با سرعت کمتر تاثیر بهتری بر سیستم هورمونی بدن بیماران دارد.
بیمارانی که میتوانند پیاده روی کنند بهتر است با سرعت کمتر این کار را انجام دهند. این کار میتواند بر مشکلاتی از جمله خستگی، افسردگی و مشکلات مربوط به وزن تاثیر بگذارد و سلامت کلی این افراد را افزایش دهد. بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان مشکلات قلبی عروقی پیدا میکنند.