به گزارش نما، ولی ظاهرا قضیه کلا برعکس این اظهارات است چون عربستان به هواپیمای سازمان ملل بیشتر از سه ساعت مهلت نداده بود که در فرودگاه صنعاء بماند و اعلام کرده بود که این هواپیما باید در فرودگاه جازان عربستان تحت بازرسی قرار گیرد . این مواضع عربستان با مخالفت شدید گروه حوثی و صالح مواجه شد. از جمله این راه حلها توقف هواپیما در جیبوتی بود ولی این قدام با بیش از دوازده ساعت تاخیر صورت گرفت.
گروه حوثی و صالح توانستند امتیاز مهمی از دشمنان عربستانی شان بگیرند چون اعلام کردند تنها در صورتی در این مذاکرات شرکت خواهند کرد که عبارت « دولت مشروع » ( عنوان هیات عبد ربه هادی وافراد همراهش ) و عبارت « شورشیان » که برای نام بردن از گروه حوثی و طرفداران صالح استفاده می شود حذف و به جای این عبارتها ، از واژه های «هیات ریاض » و « هیات صنعاء» نام برده شود و سازمان ملل هم با این تغییر نامها موافقت کرد که البته عربستانیها هم با وجود عصبانیت سرانجام تسلیم شدند.
فرصت دست یابی به « یک راه حل » در این مذاکرات سه روزه ، اگر «ناممکن » نباشد محدود به نظر می رسد .علت این امر این نیست که مدت زمان مذاکرات کوتاه است بلکه به این خاطر است که اختلافها میان دو طرف زیاد است ولی در هر صورت اینکه دو طرف با رفتن به مذاکرات بدون هرگونه پیش شرط ، موافقت کرده اند دستاورد قابل ملاحظه ای است به ویژه اگر این مذاکرات با پذیرش آتش بس دو هفته ای به مناسبت ماه رمضان به اوج خود برسد. رای الیوم تاکید می کند واژه « هیات صنعاء» امتیاز مهمی محسوب می شود چون بر مشروعیت این گروه تاکید می کند در حالی که « هیات ریاض » گوئی به منزله هیاتی از « دولت در تبعید » است .
رای الیوم با اشاره به اینکه مذاکرات بحران یمن هم مشابه مذاکرات بحران سوریه ابتدا به طور غیر مستقیم و از طریق نماینده سازمان ملل صورت گرفت ابراز امیدواری می کند که هرچه زودتر این مذاکرات به نتیجه برسد و آتش بس دو هفته ای منجر به توقف جنگ شود چون جنگ یمن جنگ بیهوده ای میان ثروتمند ترین کشور عرب با فقیر ترین کشور عرب است و با وجود هشتاد روز حمله ، نتیجه آن یکسره نشده است و باید به هر نحو ممکن متوقف شود چون هیچ برنده ای نخواهد داشت.