به گزارش نما؛ محمدنقی صالحی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: کودکان از نظر فکری، جسمی، روحی و روانی با بزرگسالان متفاوت هستند.
وی با اشاره به اینکه باید راهکارهایی برای ایمنی کودکان از آسیبهای فضای مجازی، چالشها و تهدیدات آن پیشبینی کنیم، تصریح کرد: باید در این راستا نقشه راه داشته، برنامهریزی کنیم و از سویی آموزشهای مورد نیاز را نیز بالا ببریم.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با بیان اینکه مهارتهای ضروری به کودکان، والدین و مربیان آنها باید در زمینه فضای مجازی آموزش داده شود، اضافه کرد: باید در این زمینه همیشه بهروز باشیم.
وی با تاکید بر اینکه ما نمیتوانیم کودکان خود را از ورود به فضای مجازی منع کنیم بلکه باید کودکان، مربیان و والدین را در این زمینه آماده کنیم، اذعان کرد: با توجه به سن کودک، باید وی را در فضای مجازی کنترل و همراهی کرد.
صالحی با اشاره به اینکه عدم کنترل و همراهی کودک در فضای مجازی به وی آسیب میرساند، افزود: باید بین کودکان و مربیان و والدین فضایی اعتماد و احترام ایجاد شود چرا که این اعتماد کودکان را به والدین نزدیکتر میکند.
وی با تاکید بر اینکه باید والدین شناخت کافی از فناوریهای روز داشته و بر آنها تسلط داشته باشند، ابراز کرد: همچنین باید ورود کودکان به اینترنت نیز کنترل شود.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان اظهار کرد: شبکههای مجازی همچون چاقویی است که کاربردی بوده و میتوان از آن استفاده مفید کرد و یا به میتواند خسارت آفرین باشد.
وی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه و اینترنت و شبکههای اجتماعی در ایران نگران کننده است، یادآور شد: این نفوذ همچنان در حال گسترش است.
صالحی از نظر بهداشتی نیز با اشاره به اینکه نباید مودم وای فای خود را به صورت 24 ساعته روشن بگذاریم، ادامه داد: این مودمها فقط در مواقع نیاز روشن باشند تا از صدمات و آسیبهای آن در امان باشید.