به گزارش نما به نقل از تسنیم «پویا»؛ پرویز فتاح صبح امروز طی نشستی با بیان اینکه منابع مالی کمیته امداد امام خمینی (ره) از سه بخش منابع عمومی شامل منابع دولتی، منابع مردمی و مجتمع اقتصادی کمیته امداد تامین میشود، اظهار کرد: 75 درصد از منابع مالی کمیته امداد از دولت تامین میشود.
وی افزود: دولت برای 9 ماهه نخست سال، 71 درصد از منابع خود را تامین کرده که با احتساب عیدی و پاداش کارمندان در پایان سال و یک ماه مستمری به مددجویان این منابع به 75 درصد احتسابی افزایش پیدا میکند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه با وجود همه مشکلات مردم به فکر نیازمندان هستند، خاطرنشان کرد: منابع مردمی وابسته به خیران از محل صدقات، زکات، جشن عاطفهها، جشن نیکوکاری و جشن رمضان است و از این منبع بیش از 10 درصد به کمیته امداد اختصاص داده شده است.
فتاح یادآور شد: مجمتع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره) یکی دیگر از منابع مالی ما بوده که تماماً مبالغ را در حوزه حمایت مثل مسکن و جهیزیه هزینه کرده است.
وی با اشاره به اینکه بحث اشتغال جزو اهداف دولت و مجلس شورای اسلامی است، تصریح کرد: تا پایان امسال حدود یک هزار میلیارد تومان از منابع قرضالحسنه بانکها دریافت میکنیم؛ 80 درصد منابع اشتغال کمیته امداد از بانکها تامین میشود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه تلاش میکنیم صف وام اشتغال در کمیته امداد امام خمینی را طولانی نکنیم، گفت: پیشبینی میکنیم تا پایان سال 95 یکصد هزار وام اشتغال از طرف کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت شود.
فتاح خاطرنشان کرد: هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) این است که نیازمندان روی پای خودشان بایستند؛ از ابتدای سال 94 تاکنون موفق شدیم 140 هزار خانواده را از نیاز به کمک امدادی خارج کنیم.
وی درباره چابکسازی امداد تاکید کرد: هدف ما این است که هزینهها را از طریق مردم و معتمدان محلی و کارهای خیر کاهش دهیم و این یک فرآیند دائمی بوده و سعی شده هزینه جاری کم شود و این کاهش هزینهها به سمت جامعه هدف که همان کمک به نیازمندان است، خواهد رفت.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه ما خوشحال میشویم که نیازمندان خودکفا شوند، گفت: کاهش جامعه تحت پوشش برای نخستین بار امسال اتفاق افتاد یعنی از یک میلیون و 700 هزار خانوار تحت پوشش به یک میلیون و 600 هزار خانوار رسید که این نشان دهنده کاهش هشت درصدی جامعه تحت پوشش است.
فتاح درباره معوقات وامهای بانکی کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: معوقات وامهای بانکی ما کمتر از یک درصد است؛ نکته مهم در این وامها این است که 85 درصد از وامها منتهی به اشتغال میشود و مابقی آن ممکن است در سرمایهگذاری به نتیجه نرسد.
وی درباره وامهای اشتغال تاکید کرد: اگر آن اشتغال افراد بیشتری را دربر گیرد کمیته امداد امام خمینی وام بیشتری را میدهد اما اگر اشتغال فردی و خرد باشد ما هم وام کمتری را میدهیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) درباره اتفاق گورخوابهای نصیرآباد گفت: جمعآوری گورخوابها وظیفه کمیته امداد امام خمینی نیست و وظیفه ما برای آن دسته از معتادان متجاهر که خانوادهای محتاج دارند تعریف شده و ما این خانوادهها را تحت پوشش قرار میدهیم؛ 30 هزار خانوار در رابطه با همین موضوع تحت پوشش قرار گرفتهاند.
فتاح با بیان اینکه مسئله نودوستی و کمک به یکدیگر فازغ از دین و مذهب است، یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی(ره) 3 هزار و 100 خانواده مسیحی را تحت پوشش قرار داده؛ 6 هزار یتیم در کردستان تحت پوشش هستند که از 15 هزار حامی آنها فقط 5 هزار نفر آنها از کردستان بوده و این یعنی بقیه حمایتکنندهها از نقاط مختلف ایران هستند.
وی درباره اجرای اورژانس اجتماعی در کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: این طرح خوب است اما باید پخته شده و بعد از آن به اجرا برسد.