موضوع عدالت جنسیتی راه گریز برخی از جریانات سیاسی برای مطالبه گری است، دکتر لاله افتخاری عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی و نماینده سابق خانه ملت در اینباره گفت: اساس حکومت الهی بر پایه عدالت است، عدالت جنسیت بردار نیست بلکه شامل همه حوزههای میشود، ما دو نوع عدالت تشریعی و تکوینی در آمیزههای دینی داریم. هر چیزی بر روی نظم و تعادل آفریدهشده است و عدالت تشریعی بر اساس احکام و دستوراتی است که انسان در همه زمینهها آن را رعایت کنند بخشی از عدالت تشریعی، همان عدالت تشریعی است و مسئله جدیدی نیست، برخی از ابزار زنان و عدم توجه به حقوق زنان در طول تاریخ منجر به سودجویی برخی افراد شده و با شعار زیبایی به نام عدالت جنسیتی مطرح شوند.
وی با بیان اینکه یکی از شاخههای عدالت، عدالت جنسیتی است و نظام اسلامی با آن هیچ مخالفتی ندارد خاطرنشان کرد: اینکه برخی عدالت جنسیتی را بهصورت یک موضوع جدید مطرح میکنند و برخی از مسئولین ما نیز بر اساس دلبستگی به غرب یا کمبود آگهی دینی از این شعارها استفاده کرده و تبلیغ میکنند در جریان این بهرهبرداری برخی از افراد جامعه این شعارها را باور میکنند.
افتخاری با طرح مسئله برابری زنان و سلب یک سلسله از حقوق آنها به این واسطه تصریح کرد: ما معتقدیم عدالت باید در مورد همه اقشار جامعه مطرح باشد اگر بیعدالتی باشد ممکن است یک گروه آسیب ببینند؛ بنابراین عدالت جنسیتی را نمیتوان رد کرد و باید به تعریف آن دقت کنیم، مباحثی مثل تبعیض علیه زنان که مطرح میشد باید از منظر دید تازهای مطرح شود گاهی با این شعار بیشتر زنان دچار تبعیض میشوند، باید این دید این تبعیض مثل تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زنان ما و مسائلی ازایندست، تبعیض مثبت است که اگر ما مسئله برابری را مطرح کنیم بسیاری از حقوق مثل مهریه و... سلب میشود.
نماینده سابق خانه ملت در پاسخ به این سؤال که چرا برخی از پیشانیداران اصلاحات تلاش کردند با طرح مسئله عدالت جنسیتی موضوع طرح جلد کتاب درسی دانش آموزان را بهانه برای غوغای رسانهای کنند گفت: در این مورد باید به این افراد بگوییم که دولت، دولت خودتان است و از ماست که بر ماست و این ما هستیم که الان باید مدعی باشیم، این افراد قصد فرار به جلو را دارند.
وی ادامه داد: در وهله دوم وزیر دولت در واکنش به این موضوع عذرخواهی کرد و سومین موضوع این است که اگر عدالت مطرح است عدالت بر اساس جنسیت مطرح است و وزیر و مسئولین اظهار کردند که کتبی در آموزشوپرورش وجود دارد که تصویر آنها مشتمل بر تصویر دختران است و عکس هیچ پسری کار نشده است اگر ما حامی عدالت هستیم و این گروه که اتفاقاً عدالت جنسیتی برایشان مطرح است باید به این موضوع نیز واکنش نشان میدادند و از حق پسران دفاع میکردند، نمیتوانیم بگوییم حق تنها برای زنان است و شامل مردان و... نمیشود.
این عضو جمعیت زنان انقلاب اسلامی با اشاره به دلایل اعتراض اصلاحطلبان پیرامون این مسئله بیان کرد: عدالت یعنی هرچیزی را در جای خود گذاشتن اگر اعتراضی وجود دارد نباید مبتنی بر نگاهی باشد که از آن سوی آب هدایت میشود و نوعی دوگانگی و دوقطبی در جامعه ایجاد میشود.
عضو سابق کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: این دولت و رئیسجمهور که در دو دوره مسئولیت داشته با کمکاریها و عدم انجام وظایف و ایجاد مشکلات از بورس و سکه ارز تا خودرو و مسکن و اقلام معیشتی و حیاتی مردم عرصه را تنگ کرده است، اکنون در انتهای کار خود، از مدتها قبل اصلاحات و کسانی که با این جنس شعارها این دولت را حمایت کردند و سهم مناسبی از کابینه به خود اختصاص دادند بهنوعی به دنبال فرار به جلو هستند، اگر این افراد بهعنوان مدعی مطالبه گری از وزرا نداشته باشند در حقیقت در مقابل تمام ناکارآمدیهای دولت سکوت کردند و انتخابات آینده را صددرصد باختهاند،.
وی با تأکید بر رفتارهای سیاستزده حامیان دولت امید ابراز کرد: این روزها آنها از دولت تبری میجویند و عبور از روحانی را که از مدتها قبل کلید زده بودند با هر بهانهای کامل میکنند، در این مسئله هم هرچند وزیر از خودشان است و عذرخواهی کرده و قول اصلاح چاپ کتاب را در شمارگان بعدی داده است اما آنها در ظاهر کوتاه نمیآیند.
نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی نمونهای از غوغاسالاری اصلاحات به بهانههای زنانه را در ماجرای نوید افکاری برشمرد و گفت: این گروه بهتر است به عقب برگردند و از حقوق مادری دفاع کنند که همسر و سرپرست فرزندانش را از دست داد و عدالت در مورد قاتل همسرش نوید افکاری جاری شد و چون عدالت آمد آنها بهجای اینکه غوغاسالاری کنند بگویند از عدالت دفاع شد و عدالت در مورد زنان به عمل آمد به سمت قاتل و حمایت از او حرکت کردن دو در این قضیه یا عدهای از اینها روشنفکر شدند و یا سکوت کردند، این افراد در پی ایجاد جو و دوقطبی سازی در جامعه هستند تا از آب گلآلود ماهی بگیرند.