به گزارش نما ، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره طرح تحولی خوانا، اظهار کرد: نظام آموزشی کشور فقط به تعدادی از دانشآموزان یعنی شاگردان اول، دوم و سوم فرصت میدهد و آنها امکان صحبت کردن برایشان وجود دارد، بیشتر دانشآموزان تمرینی برای صحبت کردن ندارند.
وی افزود: به جای آنکه خروجی را در برگه امتحان بسنجیم باید آن را در رفتار دانشآموزان بررسی کنیم؛ در طرح خوانا با توجه به مهارتهای هدف گذاری شده برای هر پایه تحصیلی تلاش میکنیم تا دانش آموز سطح مطلوبی از مهارتها را کسب کند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دبستان جایی است که در آن دانشآموزان ادب را فرا میگیرند بنابراین سه مهارت تربیت، مسئولیت پذیری و جرات پذیری را مد نظر داریم دانشآموزان در مواقع لازم باید بتوانند نه بگویند آن هم بدون توسل به خشونت.
حکیم زاده با اشاره به اینکه طرح خوانا در 5 درصد مدارس ابتدایی کل کشور از اول دی ماه آغاز میشود، ادامه داد: توانمندسازی معلمان مجری طرح توسط مجریان کشوری، توانمندسازی مدرسان کشوری طرح خوانا، تهیه بستههای آموزشی ویژه خوانا، اجرای عملی طرح در کلاسهای درس، اجرای پیش آزمون مهارتهای زبانی و آداب و مهارتهای زندگی دانشآموزان از جمله مراحل اجرای طرح خواناست که اجرای آن را از اول دی ماه در کلاسهای درس خواهیم داشت.
وی درباره اهداف و انتظارات از مدرسان کشوری طرح خوانا، بیان کرد: یادگیری فعال و مناسب مهارتهای زبانی و آداب، و مهارتهای زندگی ارائه شده به عنوان گیرنده فعال، مشارکت فعال در اطلاع رسانی درباره طرح به مدارس، والدین و دانشآموزان و نظارت و اجرای بسته تحولی خوانا در مدارس تحت هدایت خود و رفع کاستیها از جمله این موارد است.
تسنیم