به گزارش نما ،عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در هشتمین هم اندیشی سالانه شوراهای پژوهش و مطالعات راهبردی گفت: از همه استان ها تشکر میکنم که به پژوهش و مراوده با دانشگاه ها و پژوهشکده ها اهتمام ویژه دارند که این خودش ارزش محسوب می شود.
او افزود: حوزه کاری ما هم در ورزش و هم در جوانان پرمخاطب و به لحاظ چالش ها و مشکلات متنوع است که نشان دهنده نیاز ما به مطالعات علمی و پژوهشی است تا بتوانیم چالش ها را حل کنیم.
احمدی تصریح کرد: وقتی درمورد جوانان صحبت میکنیم از یک حوزه بسیار پرچالش نام میبریم که جامعه هدف آن توقعات بسیار زیادی دارد پس برای اینکه بتوانیم پاسخگوی مسائل متنوع باشیم باید به مطالعات و پژوهش بپردازیم.
معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: بخشی از مطالعات و پژوهش ها باید به مسائل مربوط به جوانان برگردد و ما وظیفه داریم به معاونت امور جوانان کمک کنیم تا براساس داشته ها و مطالعات شان برنامه های خود را با قوت پیش ببرند.
او افزود: در حوزه ورزش در بخش های حرفه ای، بانوان، قهرمانی، همگانی، آمایش سرزمین و... هم نیازمند برخورداری از پشتوانه علمی و پژوهشی هستیم و هرچقدر مدیران از لحاظ علمی قوی تر باشند تصمیم گیری دقیق تر و موثرتری خواهند داشت.
احمدی بیان کرد: نیازمند هستیم روند تعامل با مراکز پژوهشی مستمر باشد تا هم شوراهای پژوهش و هم مرکز مطالعات بتوانند پشتیبانی لازم را انجام دهند و کمک کنند تا وزارت ورزش و جوانان و ادارت کل در جهت پاسخگویی به نیازهای مردم و جلب بیشتر رضایت مردم تصمیم های دقیق تری بگیرند.
او افزود: در آستانه برنامه هفتم توسعه هستیم که یک مقطع بسیار مهم محسوب می شود و طبعا لازم است این موضوع در مرکز مطالعات هم مورد توجه ویژه قرار گیرد.
احمدی خاطرنشان کرد: طبق دستور دکتر سلطانی فر؛ وزیر ورزش و جوانان باید تا پایان دی ماه پیشنهادات خود رادر حوزه ورزش و هم حوزه جوانان ارائه دهیم تادر برنامه هفتم توسعه گنجانده شود بنابراین طبیعی ست هرچقدر از ظرفیت قانونی توسعه استفاده کنیم هم برای حوزه ورزش هم جوانان راه گشا و مفید است.
برنا