به گزارش نما، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم دو هزار و ۳۰ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۳۵۳ هزار و ۴۸۳ نفر افزایش یافت.
این آمار و ارقام همچنین نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۱۸۵ هزار و ۲۸ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۲۰ میلیون و ۸۱۵ هزار و ۵۷۱ نفر رسید.
مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جان هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد شمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا تاحدودی کاهش نسبی داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۲۱ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۵۱ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۳۶۲ هزار و ۱۲۳ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۲۴ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۹۳۲ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۴۳۲ هزار و ۲۹ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفتههای اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با دو میلیون و ۴۵۸ هزار و ۱۰۰ مورد ابتلا و ۲۶ هزار و ۸۸۰ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با یک میلیون و ۸۲۷ هزار و ۶۲۹ مورد ابتلا و ۲۸ هزار و ۵۵۱ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با یک میلیون و ۳۵ هزار و ۱۳۹ مورد ابتلا در رده پنجم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
نیویورک نیز با ۳۸ هزار و ۵۹۹ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۸۵ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۵۴۹ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان یک میلیون و ۸۵۳ هزار و ۱۳۳ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۴۸ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۸۸ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و ۳۵۷ هزار و ۵۶۹ مورد ابتلا و ۱۴۹ هزار و ۸۸۶ مورد فوتی و برزیل با ۷ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۵۶۰ مورد ابتلا و ۱۹۶ هزار و ۵۹۱ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
منبع: فارس