راهكارهایی برای درمان آرتریت پسوریازیس

عکس خبري - راهکارهايي براي درمان آرتريت پسوريازيس

درمان پزشكی عارضه آرتریت پسوریازیس (PsA) به منظور كنترل علائم و محافظت از مفاصل در برابر بیماری ضروری است اما روش های روزمره ای وجود دارد كه در كنار اقدامات درمانی و معاینه های منظم می توان برای تقویت سلامت مفاصل و جلوگیری از تشدید بیماری به كار گرفت.

به گزارش نما، سایت «webmd» در گزارشی به نکاتی اشاره کرده که با به کارگیری آنها می توان علائم عارضه آرتریت پسوریازیس را در کنار روش های درمانی مرسوم کنترل کرد.

تحرک داشته باشید: ورزش به شما کمک می کند تا مفاصل شما نرم و منعطف شوند. حرکت همچنین می تواند التهاب و درد را کاهش دهد. با یک تمرین بدنی منظم، عضلات قوی تر و مفاصل پایدارتر شده و می توان سفتی و گرفتگی را از بین برد. تمرینات قدرتی و تمرینات کم برخورد مانند پیاده روی، شنا و دوچرخه سواری ممکن است برای شروع خوب باشد.

غذاهای مفید و سالم مصرف کنید: اگرچه هیچ رژیم غذایی مخصوصی برای درمان آرتریت پسوریازیس وجود ندارد اما رژیم غذایی مناسب برای قلب، بهترین گزینه برای حفظ سلامت در طولانی مدت است. بیماران مبتلا به این عارضه حدود سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا هر نوع بیماری قلبی-عروقی هستند.

همچنین احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در این افراد بیشتر است. برای این افراد مصرف گوشت ماهی و سایر پروتئین های فاقد چربی، سبزیجات و غلات کامل توصیه می شود. میزان کربوهیدرات، شکر و گوشت قرمز مصرفی را کاهش دهید و در طول روز مقدار کافی آب بنوشید.

برنامه درمانی خود را دنبال کنید: روش های درمانی آرتریت پسوریازیس به طور مستقیم در کاهش علائم و محافظت از مفاصل موثر است. آنها موثرترین راه برای کاهش التهاب در بدن و جلوگیری از آسیب بیشتر هستند. بیشتر داروهای توصیه شده برای آرتریت پسوریازیس داروهای مزمن هستند به این معنی که برای اثر گذاشتن باید در طولانی مدت مصرف شوند.

استرس وارد شده به بدن را کنترل کنید: هنگام استرس، بدن مواد شیمیایی آزاد می کند که عضلات را تحت فشار قرار داده و التهاب را تشدید می کند که می تواند باعث آسیب و درد در مفاصل شود. استرس و آرتریت پسوریازیس اغلب دور باطلی ایجاد می کنند.

استرس می تواند درد مفصل را تشدید کرده یا حتی باعث شعله ور شدن آن شود که این امر دوباره استرس را تشدید می کند و این چرخه ادامه می یابد. نکته کلیدی این است که این چرخه را می توان به روش های مختلف به طور مثال از طریق مصرف دارو و از بین بردن استرس قطع کرد.

از سلامت روان خود مراقبت کنید: سلامت روان خود را در اولویت قرار دهید. این ممکن است به معنای یادگیری و آگاهی بیشتر در مورد شرایطی باشد که بواسطه بیماری در آن قرار می گیرید و بنابراین می توانید برای مقابله با آن احساس آمادگی بیشتری داشته باشید.

منبع: ایسنا

۱۴۰۰/۴/۲۴

اخبار مرتبط