به گزارش نما، روزنامه «القدس العربی» مطلبی را در خصوص مذاکرات وین میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای غربی به منظور برچیده شدن تحریمهای ظالمانه علیه تهران، منتشر کرد.
بر اساس این گزارش، این روزنامه در مطلب خود آورده است: ایران از رهگذر مذاکرات وین به دنبال برچیده شدن تحریمهایی است که توسط طرف غربی علیه آن اعمال شده است. مقامات ایرانی هرگونه پایبندی به تعهدات خود در چارچوب توافق هستهای را منوط به برچیده شدن تحریمها کردهاند.
در ادامه مطلب این روزنامه عرب زبان آمده است: ایرانیها همچنین شرط دیگری را برای توافق با طرف غربی اعلام کردهاند و آن، این است که اگر ایالات متحده آمریکا به دنبال نقش آفرینی در هرگونه توافق هستهای است، باید متعهد شود که همچون دونالد ترامپ از توافق خارج نخواهد شد. در این میان، اسرائیلیها به انحاء مختلف آمریکاییها را تحت فشار قرار دادهاند تا واشنگتن توافقی را با ایران حاصل نکند.
مقامات ایرانی بارها تأکید کردهاند که با هدف برچیدن تحریمهای ظالمانه علیه تهران وارد مذاکرات وین شدهاند القدس العربی همچنین افزوده است: در حال حاضر نمیتوان نتایج مذاکرات وین را پیش بینی کرد. این بدان معناست که از هم اکنون نمیتوان گفت که این مذاکرات در نهایت با موفقیت به پایان میرسد و یا به بن بست میرسد. آنچه که واضح به نظر میرسد این است که هر اتفاقی که در وین رخ دهد، ایالات متحده آمریکا دست از حمایت از تلآویو نخواهد کشید. این پیامی است که آمریکاییها آن را به متحدان صهیونیست خود نیز ارسال کردهاند.
در ادامه مطلب روزنامه مذکور عنوان شده است: در آستانه آغاز مذاکرات وین، مسئولان ایالات متحده آمریکا لحن تهدیدآمیزی را در پیش گرفتند و اظهاراتی را مطرح کردهاند که بوی تهدید از آن استشمام میشود. در واقع، باید گفت که دولت «جو بایدن» به سیاست تهدید متوسل شده است تا به زعم خود شاید از این رهگذر بتواند تغییری در مواضع تیم مذاکره کننده ایرانی در جریان مذاکرات وین، ایجاد کند.
این روزنامه در بخش پایانی مطلب خود نیز عنوان کرده است: فارغ از اینکه مذاکرات وین نتیجه بخش باشد یا نباشد، اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه متحدان ایران در منطقه متوقف نخواهد شد. امروز رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری از قدرت روزافزون حزب الله در هراس است. بنابراین، نمیتوان انتظار داشت که پس از مذاکرات وین، اقدامات طرفهای آمریکایی و صهیونیستی علیه متحدان ایران متوقف شود.
منبع: میزان