مصرف تن ماهی ممنوع!

یك كارشناس تغذیه با بیان این كه استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی ها به مقدار چندین بار در هفته موجب پیشگیری از بروز افزایش فشارخون می شود گفت: افراد از مصرف ماهی تن اجتناب كنند چرا كه محتویات جیوه آن می‌تواند فشار خون را افزایش دهد.

به گزارش نما، طاهره جمع اظهار كرد: دریافت زیاد لبنیات، میزان اسید اوریک سرم را کاهش می‌دهد از طرف ديگر میزان بالای اسید اوریک اغلب با فشار خون ارتباط مستقیم دارد.


وي با اشاره به اينكه افزایش مصرف منابع اسید فولیک، ویتامین b۱۲ و b۶ برای سلامت قلب و عروق مفید است گفت: دریافت کافی ویتامین d نیز براي سلامت بدن مهم است چرا كه کمبود ویتامین d با افزایش خطر بروز فشار خون بالا یا سکته قلبی ناگهانی در افراد با سابقه ناراحتی قلبی در ارتباط است.


اين كارشناس تغذيه با تاكيد بر افزايش فعالیت بدنی يادآورشد: افراد کم تحرک شانس بیشتری نسبت به افراد فعال برای ابتلا به بیماری پر فشاری خون دارند.


جمع توصيه كرد: فعالیت بدنی متوسط که با ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده روی تند در اکثر روزهای هفته تعریف می‌شود به عنوان درمان جانبی در بیمار پرفشار خون توصیه شده است.


وي به منظور پيشگيري از بروز فشارخون بالا توصيه كرد: استفاده از رژیم غذایی کم چرب است با مقادیر زیاد از میوه‌ها وسبزیجات و لبنیات کم چرب فشار خون را کاهش می‌دهد.


اين كارشناس تغذيه همچنين توصيه كرد: همه افراد مقادیر کافی پتاسیم از شیر بدون چربی، سیب زمینی پخته، گریپ فروت، پرتقال، موز و دیگر میوه‌ها و سبزیجات باید در برنامه روزانه باشند.


جمع بر كاهش مصرف نمک، خواندن برچسب مواد غذایی با دقت، استفاده از رژیم غذایی با کنترل انرژی مصرفی در صورت نيازداشتن به کاهش وزن و استفاده از روغن زیتون، سویا و کانولا به عنوان جانشینی برای روغن جامد و چربی اشباع در پخت و پز و همچنين عدم مصرف نوشیدنی‌های الکلی تاكيد كرد.


اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله ماهی مکرل هدوک، ساردین و سالمون چندین بار در هفته موجب پيشگيري از بروز افزايش فشارخون مي شود گفت: افراد از مصرف ماهی تن اجتناب كنند چرا که محتویات جیوه آن می‌تواند فشار خون را افزایش دهد.

۱۳۹۲/۴/۴

اخبار مرتبط