وزیر احمدی‌نژاد در نشست روحانی

عکس خبري -وزير احمدي‌نژاد در نشست روحاني

رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم در بیست و یكمین محفل انس پیشكسوتان جهاد و شهادت با حضور حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور منتخب شركت كرد.

به گزارش نما، حجت‌الاسلام حسن روحانی که در بیست و یکمین محفل انس پیشکسوتان جهاد و شهادت در مسجد ولیعصر (عج) تهران سخن می‌گفت، پیروزی‌های دوران 8 سال دفاع مقدس را متعلق به همه ملت دانست.

وی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس عملیات‌های بزرگی داشتیم که همه با هم در آن بودیم و کسی نمی تواند بگوید که من تنها بودم.

حجت‌الاسلام روحانی که در ایام دفاع مقدس مسئولیت قرارگاه خاتم‌الانبیاء را بر عهده داشت، تأکید کرد: نباید نکات ریز جنگ را بزرگ کنیم بلکه باید نکات اصلی را مدنظر قرار دهیم.



رئیس جمهور منتخب در ادامه سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، جانبازان و امام شهدا، خاطرنشان کرد که «غرور و عظمت جانبازان و آزادگان از یاد رفتنی نیست».



وی افزود: وقتی در گذشته با یکی از مقامات سعودی سخن می‌گفتم از او گله کردم و مواردی را که او به صدامیان کمک می‌کرد یادآوری کردم که او گفت "فقط اینها نبود" و چند مورد جدید را هم ذکر کرد.

روحانی ادامه داد: آن مقام سعودی اعلام کرد که ما در 70 کیلومتری بندر اصلی جده یک بندرگاه ویژه حمل و نقل امکانات جبهه صدام را تأسیس کردیم که هر چه می‌خواهد از آنجا به سمت عراق ببرد.

وی تصریح کرد: آن شب با آن آقا سخن‌های زیادی گفتیم و او بهانه‌هایی آورد که چرا به صدام کمک کرده و من به آن پاسخ دادم اما در پایان آن هفت ساعت گفت و شنود، آن مقام سعودی گفت حالا بگو برای آینده چه کنیم؟

رئیس جمهور منتخب گفت: در دوران دفاع مقدس همه به صدامیان کمک کردند و ما تنها بودیم اما خدا را داشتیم که همه قدرت‌ها از آن اوست؛ ما تنها بودیم اما ملت را در جبهه‌های نبرد و همچنین امام را داشتیم و پیروزی با کمک همه به دست آمد.

روحانی با ذکر خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس گفت: در تابستان سال 62 رزمندگان در جبهه‌های جنوب برای عملیات بدر آماده می‌شدند که ابتدا فرزند آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی که آن روز رئیس‌ جمهور کشور بودند را دیدم.

وی ادامه داد: عصر آن روز هم فرزند آیت‌الله موسوی اردبیلی که رئیس قوه قضاییه بود را دیدم و شب هم فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را دیدم که هم رئیس مجلس بود و هم از طرف امام فرمانده جنگ؛ این جبهه بود که توانست در برابر دنیا بایستد.

رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه همه در جنگ حضور داشتند، گفت: خیلی از حرف‌ها و گلایه‌ها هست اما عظمت کار و پیروزی را ببینید که رزمندگان اسلام دست به دست هم در برابر توطئه جهان ایستادند و پیروز شدند.



روحانی با مبارک دانستن آغاز به کار دولتش همزمان با ماه مبارک رمضان افزود: من اگر در دوران دفاع مقدس خدمتی کردم، یک سرباز کوچک بودم و رزمندگان شهدا و بسیجیان پیشکسوت ما هستند؛ خلوص و فی‌سبیل‌الله کار کردن اولین درسی بود که جبهه به ما آموخت و دومین درس آن ابتکار بود.



وی با ذکر خاطره‌ای از عملیات والفجر 8 گفت: در این عملیات با ابتکار رزمندگان بیش از 70 هواپیمای عراق توسط هاگ‌های ایران سقوط کرد؛ در آن زمان آقا محسن به قرارگاه آمده بود و همه بدنش خاکی بود که من از او سؤال کردم چرا اینگونه است که پاسخ داد "هرگاه یک موشک هاگ یک هواپیمای عراقی را ساقط می‌کرد، من از ماشین پیاده می‌شدم و از خوشحالی در خاک می‌غلطیدم".

رئیس جمهور منتخب ملت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در 24 خرداد ماه گذشته، اظهار داشت: در روزهای اول انتخابات، خیلی ها ناامید و مأیوس بودند و برخی بدگمانی ها، تردیدها و شک‌ها وجود داشت اما دیدیم که خدا با دل‌ها چه کرد و رهبر معظم انقلاب با تدبیرشان، قدم به قدم جامعه را هدایت کردند.

روحانی خاطرنشان کرد: هیچ جناح و فردی احساس نکرد در این انتخابات شکست خورده است و آن خادمی که رأی آورد، آنقدر با معتدلین دو جناح نزدیک بود که هر دو احساس پیروزی کردند.

وی ادامه داد: پیام انتخابات یازدهم این بود که افراط‌ گری ما را به جایی نمی رساند و این تعقل است که ما را به هدف نهایی می رساند.

روحانی با بیان اینکه «شکاف و اختلاف ما را به جایی نمی رساند»، افزود: چرا اشتباه چند نفر یا یک حزب را اینقدر کش می دهیم؟ ممکن است همه اشتباهی داشته باشیم اما باید از پیغمبر اسلام(ص) بیاموزیم و گذشت داشته باشیم و راه را برای آنهایی که آماده بازگشتند، تسهیل کنیم.



«طرف می‌گوید من طرفدار نظام هستم اما به زور می‌گوییم که نه تو نیستی؛ بعد می‌گوید که تابع ولی فقیه هستم اما ما باز به زور می‌گوییم که نه اینگونه نیست یا آنکه می‌گوید من خطا کرده‌ام و برگشته‌ام، اما می‌گویند نه تو برنگشته‌ای. باید قبول کنیم قدرت ملی در سایه رهبر ایجاد می‌شود».



رئیس جمهور منتخب ملت اظهار داشت: دشمن فکر می‌کرد یک شکاف دائمی بین حاکمیت و مردم به وجود آورده و هیچ‌وقت این شکاف پر نمی‌شود و خیلی‌ها تصور می‌کردند یک انتخابات بی‌روح، سرد، بی‌رمق و حداقلی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: حتی برخی دوستان در برخی جاها می‌گفتند که انتخابات حداقلی خواهد بود و شاید بهتر هم باشد که حداقلی شود اما دیدیدم که این انتخابات رشد فکری، خرد جمعی،‌ بیعت مجدد با امام، انقلاب، آرمان‌های بلند، اهداف ملی و منافع ملی نظام با حضور همه در صحنه بود.

وی با اشاره به مشارکت 73 درصدی در انتخابات 24 خرداد گفت:‌ دیدیدم که همه پای صندوق‌های رأی آمدند و چه انتخابات زیبایی بود و همه گلایه‌ها و شکایت‌ها را کنار گذاشتند و حماسه آفریدند.



روحانی تأکید کرد: در دیدارهایی که بعد از انتخابات با سایر نامزدها داشته‌ام دیدم که آنها نیز به دل احساس پیروزی می‌کردند و در واقع همه افرادی که به صحنه آمده بودند پیروز انتخابات شدند.



وی در ادامه با بیان اینکه دشمن جنگ سیاسی، اقتصادی و روانی را بر ما تحمیل کرده، گفت: ملت ما در انتخابات اعلام کرد که باید بایستیم و طرح و حرفی نو دراندازیم.



رئیس ‌جمهور منتخب ‌پیام دیگر انتخابات یازدهم را وحدت، ‌همدلی و تعامل هم در داخل و هم با جهان عنوان کرد و گفت: البته با حفظ اصولمان باید با دنیا تعامل کنیم و به دنبال سیاست پویا، تعامل سازنده و مؤثر همراه با احترام متقابل و حفظ حقوق باشیم.



روحانی خاطرنشان کرد: ‌انتظارات و توقعات جامعه باید منطبق با توان ملی باشد و از این رو، دولت یازدهم فقط دستش اول به سمت حق و سپس به سمت آحاد مردم است و خواهد بود.

وی با بیان اینکه با وحدت و تعامل قوا زیر نظر رهبری موفق خواهیم شد که از همه مشکلات موجود عبور کنیم، تصریح کرد: مبنای دولت این است که از تمام گروه‌های تخصصی مردم استفاده و زمینه را برای فعالیت آنان فراهم کند و شکاف‌های اجتماعی را از بین ببرد و سرمایه‌های ملی را افزایش دهد.

روحانی تأکید کرد: تا قدرت ملی ما ساخته نشود، دشمن در برابر ما سر فرود نمی‌آورد چرا که قدرت ملی یعنی اقتصاد قوی، وحدت داخلی،‌ سیاست‌ خارجی فعال و پویا، ایمان قوی، فرهنگ قوی، انگیزه قوی و اتحاد همه قوا.

رئیس جمهور منتخب ملت در بخش پایانی سخنانش با اشاره به تهدیدات دشمنان اظهار داشت: خیلی حرف‌ها در دنیا زده می شود؛ مثل اینکه می گویند گزینه‌ها روی میز است یا یک کشور (رژیم) مفلوک در این منطقه هر روز ما را تهدید می کند اما شما (رزمندگان) فقط به آنها می خندید.

روحانی افزود: اصلاً رژیم صهیونیستی کیست که بخواهد ما را تهدید کند و اینکه نمی تواند ما را تهدید واقعی کند و قدم نظامی علیه این ملت بردارد، به دلیل سابقه 8 سال دفاع مقدس است.

وی در پایان تصریح کرد: آنها می دانند که اگر اتفاقی بیافتد، مردم ایران اسلامی با خلوص بیشتر، شهامت بیشتر و قوی تر ایستادگی می کنند.

۱۳۹۲/۴/۲۶

اخبار مرتبط