مصاحبه رئيس‌جمهور آمريكا با ? شبكه خبري

اوباما:طرح روسیه می‌تواند حمله به سوریه را متوقف كند

رئیس‌جمهور آمریكا در واكنش به طرح روسیه برای نظارت بین‌المللی بر تسلیحات شیمیایی گفت این طرح را جدی تلقی می‌كند و اجرای آن می‌تواند اقدام نظامی را متوقف كند.

به گزارش نما به نقل از فارس،‌ «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه با 6 شبکه خبری مصاحبه کرد.

هدف اوباما از این مصاحبه‌ها، اعمال فشار بر افکار عمومی جهت پذیرش طرح وی مبنی بر حمله به سوریه به بهانه استفاده دولت این کشور از سلاح شیمیایی گزارش شده بود که دولت سوریه قویا این اتهام را رد می‌کند.

این گزارش حاکی است که کاخ سفید مجری‌های 6 شبکه خبری را برای مصاحبه خود انتخاب کرده بود.

همچنین اوباما برای حمله به سوریه با مخالفت‌هایی در بین نمایندگان کنگره و همچنین با مخالفت شدید افکار عمومی روبروست.

اوباما در مصاحبه‌ با «سی‌ان‌ان»: طرح روسیه می‌تواند حمله به سوریه را متوقف کند

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه گفت طرح پیشنهادی روسیه برای نظارت بین‌المللی بر تسلیحات شیمیایی سوریه را جدی تلقی می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا طرح مسکو را «بالقوه مثبت» ارزیابی کرد و گفت اگر سوریه تسلیحات شیمیایی خود را تحویل دهد، «قطعا» می‌توان اقدام نظامی را متوقف کرد. با این وجود وی تاکید کرد که تهدید نظامی برای تحقق چنین موضوعی لازم بوده است.

وی گفت: اگر طرح روسیه برای تحویل تسلیحات شیمیایی سوریه واقعا عملی شود، می‌توان اقدام نظامی علیه سوریه را متوقف کرد.

اوباما گفت: هفته گذشته در حاشیه اجلاس سران «جی 20» در این مورد با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در این مورد صحبت کرده است.

اوباما که با شبکه سی‌ان‌ان گفت‌وگو می‌کرد، تصریح کرد که راه‌حل سیاسی را به استفاده از قوای نظامی در موضوع سوریه ترجیح می‌دهد.

وی همچنین گفت در صورتی که کنگره با اقدام نظامی علیه سوریه مخالفت کند، وی دیگر به سوریه حمله نخواهد کرد.

در مصاحبه با شبکه «ان بی سی نیوز»؛ اوباما درباره حمله بدون مجوز کنگره ابراز تردید کرد

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه در مصاحبه با شبکه «ان بی سی نیوز»، یکی از 6 شبکه تلویزیونی که در کاخ سفید صورت گرفت ضمن ابراز تردید درباره اقدام نظامی بدون مجوز کنگره به سوریه گفت که هنوز نمی‌داند که در شرایطی که مجلس نمایندگان آمریکا یا سنا پیش نویس حمله به سوریه را رد کنند، دستور حمله صادر می‌کند یا خیر.

وی تصریح کرد: منصفانه است که بگویم تصمیمی در این باره نگرفته‌ام.

اوباما با اشاره به نظرسنجی‌هایی که اخیراً صورت گرفته اعتراف کرد که از مخالفت‌های عمومی با اقدام نظامی در سوریه آگاه است و هنوز مطمئن نیست که در حال حاضر بتواند حمایت کنگره را جلب کند و اینکه آرای نهایی سنا و مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا به تعویق می‌افتد.

وی ادامه داد: قرار است این هفته را به گفت‌وگو با اعضای کنگره بگذارنیم، به سوالات آنها پاسخ دهیم و من نیز قرار است فردا شب مستقیماً با مردم آمریکا صحبت کنم.

رئیس‌جمهور آمریکا به شبکه ان بی سی نیوز تأکید کرد که بعد از رأی‌گیری کنگره، طرح‌های نظامی را ارزیابی خواهد کرد.

اوباما تأکید کرد: من تصمیم خود را درباره چیزی که فکر می‌کنم به بهترین نحو در راستای منافع ملی آمریکا است گرفته‌ام اما این یک موردی است که فکر می‌کنم برای من اهمیت دارد تا به آنچه که کنگره و مردم آمریکا می‌گویند، توجه کنم.

اوباما در مصاحبه با «فاکس نیوز»: امیدوارم موضوع سوریه از راه غیرنظامی حل شود

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز» با اشاره به پیشنهاد جدید روسیه درباره سوریه تأکید کرد که مسیر دیپلماتیک را دنبال می‌کند و امیدوار است مسئله سوریه از راه غیرنظامی رفع شود.

اوباما به شبکه «فاکس نیوز» درباره این پیشنهاد روسیه گفت: ما مسیر دیپلماتیک را دنبال می‌کنیم و من مشتاقانه امیدوارم که این فرایند به شیوه غیرنظامی رفع شود.

اوباما در مصاحبه با «ای بی سی نیوز»: به این زودی شاهد رأی‌گیری کنگره درباره حمله به سوریه نیستیم

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز» درباره رأی‌گیری کنگره در خصوص پیش‌نویس اقدام نظامی علیه سوریه اعلام کرد: پیش‌بینی نمی‌کنم که شما در این هفته یا در آینده نزدیک شاهد رأی‌گیری کنگره درباره پیش‌نویس حمله به سوریه باشید.

وی سپس به دلایل این گفته خود پرداخت و گفت: دلیل اول پیشنهاد جدیدی است که روسیه مطرح کرده مبنی بر آنکه دولت بشار اسد، سلاح‌های شیمیایی خود را تحت کنترل جامعه بین‌الملل قرار دهد.

اوباما در مصاحبه با شبکه «پی بی اس»: مقاومت با اقدام نظامی در سوریه را درک می‌کنم

«باراک اوباما» در مصاحبه با شبکه «پی بی اس» آمریکا گزارش کرد که بعد از سال‌ها جنگ عراق و افغانستان، مخالفت‌های امروز با اقدام نظامی در سوریه را درک می‌کند.

اوباما تأکید کرد که قصد دارد به کنگره و مردم آمریکا بگوید که قصد دارد یک حمله نظامی محدود با هدف کاهش ظرفیت‌های تسلیحاتی اسد انجام دهد. رئیس‌جمهور آمریکا به این شبکه گفت: من به آنها توضیح می‌دهم که سوریه همچون جنگ عراق نیست، همچون جنگ افغانستان و حتی لیبی نیست. قرار نیست نیروی نظامی در این کشور مستقر کنیم و جنگ زمینی راه بیاندازیم.

رئیس‌جمهور آمریکا به شبکه «پی بی اس» تصریح کرد که درباره این موضوع با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌وگو کرده است و تأکید کرد: قصد من در تمام این فرایند، حصول تضمین این مطلب است که استفاده بی‌رحمانه از سلاح‌های شیمیایی که ما شاهد آن بودیم، بار دیگر رخ ندهد.

اوباما در مصاحبه با شبکه «سی بی اس»: طرح روسیه را ازریابی می‌کنیم/ هنوز از جزئیات آن با خبر نیستیم

«باراک اوباما» در مصاحبه با شبکه «سی بی اس» آمریکا ضمن نادیده گرفتن تهدیدات «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه به حمله انتقام جویانه به آمریکا تصریح کرد که وی قابلیت حمله به آمریکا را ندارد.

وی همچنین به پیشنهاد جدید روسیه مبنی بر آنکه دولت اسد سلاح‌های شیمیایی خود را تحت کنترل جامعه بین‌الملل قرار دهد اشاره کرد و به «سی بی اس» گفت که آمریکا این طرح را ازریابی می‌کند و ادامه داد: ما هنوز از جزئیات این طرح باخبر نیستیم.

بر اساس این گزارش، اوباما قرار است امشب درباره سوریه سخنرانی کند و امروز صبح نیز قرار است در کنگره برای نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان آمریکا صحبت کند.

اوباما و مشاورانش همچنین قرار است گزارش‌هایی را برای اعضای مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل جمهوری‌خواهان است در خصوص اقدام نظامی علیه سوریه ارائه کنند.

بر اساس این گزارش، همانطور که نظرسنجی‌ها مخالفت‌ افکار عمومی آمریکا با حمله نظامی را نشان می‌دهد، اوباما با چالش‌هایی برای اقدام نظامی در سوریه در کنگره آمریکا روبرو است.

سناتور «هیدی هیتکمپ» روز دوشنبه اعلام کرد که به اقدام نظامی در سوریه رأی منفی می‌دهد و تصریح کرد: قطعنامه پیشنهادی اوباما برای اقدام نظامی دچار نقص است زیرا بدون ارائه راه‌حل‌های دیپلماتیک و بررسی این شیوه‌ها، خواستار اقدام نظامی در سوریه شده است.

وی ادامه داد که به همراه یکی دیگر از مخالفان سنا با این لایحه به نام سناتور «جو مانچین» تلاش می‌کند تا بر راه‌حل جایگزین که به اسد 45 روز وقت می‌دهد تا ممنوعیت سلاح‌های شیمیایی بین‌المللی را امضا کند و ذخایر سلاح‌های شیمیایی اش را جابجا کند، کار کنند.

سناتور «لمر الکساندر» نیز تصریح کرد که علیه قطعنامه اوباما درباره سوریه رأی می‌دهد و گفت: ابهامات زیادی درباره آنچه که بعدها به وجود می‌آید وجود دارد. این گزارش‌ می‌افزاید که دیگر جمهوری‌خواهان سنا نیز نظرات مشابهی درباره قطعنامه اوباما برای حمله به سوریه دارند.

۱۳۹۲/۶/۱۹

اخبار مرتبط