تاثیر مذاكرات اوباما و روحانی در شرایط اقتصادی ایران

عکس خبري -تاثير مذاکرات اوباما و روحاني در شرايط اقتصادي ايران

رییس كمیسیون ویژه اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: مذاكرات ۱+۵ در ژنو در پی گفت‌وگو‌ی تلفنی روسای جمهوری آمریكا و ایران شرط تعیین كننده‌ای در بهبود شرایط اقتصادی و كاهش قیمت و خودرو دارد.

به گزارش نما، حمیدرضا فولادگر گفت: حضور تیم ایرانی در نیویورک و انجام مذاکرات فشرده در عالی‌ترین سطح با مسوولان غربی ظرفیت‌سازی مسوولان جمهوری اسلامی ایران است که با تداوم مشی اعتدال، عقلانیت و هوشمندی به بار خواهد نشست.

نماینده مردم اصفهان افزود: گفت‌وگو‌ی تلفنی روسای جمهور ایران و آمریکا و مجموعه دیدارها و گفت‌وگو‌های تیم ایرانی در نیویورک شرایط اولیه بهبود فضای بین‌المللی و دفاع از حقانیت مردم را به نفع جمهوری اسلامی ایرن تغییر داده است که ایجاد چنین فضایی پس از ۳۵ دستاورد بزرگ است و یقینا مذاکرات ۱+۵ در ژنو در این راستا تعیین کننده است.

وی رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری و بهبود کیفیت صنعت خودروسازی را از اقدامات ضروری داخلی هم‌ زمان با افزایش سطح تعاملات بین‌المللی ایران دانست که بر خروج اقتصاد کشور از بحران، تاثیر گذار است.

فولادگر کاهش قیمت خودرو را مشروط به بهبود شرایط تولید خودرو دانست و افزود: اصلاح ساختار خودرویی کشور مهمترین راهبرد داخلی کاهش قیمت خودروست و تا مادامی که به این مساله توجه عملی نشود اصلا نمی‌توان به بهبود کیفیت تولید و کاهش قیمت داخلی و رقابت‌پذیرتری تولیدات خودروسازان امیدوار شد.

رییس کمیسیون ویژه اصل ۴۴ قانون اساسی اصلاحات مدیریتی، مالی و نیروی انسانی صنایع خودروسازی را شروط کافی برای بهبود شرایط صنعت خودروسازی کشور پس از آب شدن یخ روابط دیپلماتیک آمریکا و ایران دانست.

۱۳۹۲/۷/۷

اخبار مرتبط